Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Er weer mooi uitzien

Het gebruik maken van een cosmetische ingreep om het een en ander te veranderen aan je gezicht is vandaag de dag niet zo heel raar mee. Vroeger rustte er een groot taboe op, maar dat is nu niet zo heel erg meer. Er zijn een hoop dingen die je kunt veranderen aan je gezicht waarmee je er weer jonger uit ziet en je er ook gelijk weer een stuk fitter bij loopt. Voor een hoop mensen is dit een enorme boost in het zelfvertrouwen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, vanaf je 18e kun je gebruik maken van een botox behandeling.

Een cosmetische arts kan bij een eerste afspraak ook vaak wel zien wat er voor je gezicht mogelijk is en wat er precies aan verandert zou kunnen worden. Het is namelijk niet bij ieder gezicht mogelijk om alles te veranderen. Het ene gezicht kan namelijk wat meer hebben dan een ander gezicht. Het is dus belangrijk om van tevoren goed te informeren met wat mogelijk is en wat niet.

De meest voorkomende ingrepen zijn waarschijnlijk wel de ingrepen met betrekking tot fronsrimpels. Dit is iets wat iedereen vroeg of laat krijgt, want je hele leven door gebruik je dat gedeelte van je gezicht. Door lachen of fronsen komen de fronsrimpels vanzelf wel. Er zijn natuurlijk ook andere factoren die invloed hebben op de fronsrimpel en hier ontkom je eigenlijk niet aan. De ingreep voor het verminderen van een fronsrimpel kost ontzettend weinig tijd. Een andere ingreep die tegenwoordig ook wel steeds meer voorkomt is de ingreep om de bovenlip opvullen. Je lippen gaan door de jaren heen ook wat slapper hangen en de volume raakt er een beetje uit. Door je lippen op te laten vullen zal de volume terug komen en zul je er weer jonger uitzien.

http://www.injectableklinieken.nl