Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

De behandeling tegen je migraine

Je kunt botox op vele manieren inzetten. De meeste voorkomende manier is om wat aanpassingen in het gezicht te doen en dan voornamelijk om rimpels te voorkomen of te verminderen. Daarnaast kan het ook voor een hoop andere dingen gebruikt worden. Het zou ook gebruikt kunnen worden voor een behandeling migraine. Uit onderzoek is gebleken dat een behandeling migraine namelijk ook kan helpen met het verminderen van migraine hoofdpijn.

Er moet echter wel rekening gehouden worden met wat voor een hoofdpijn het is. Het is namelijk niet mogelijk om elk soort hoofdpijn weg te krijgen met behulp van Botox. Het gaat hier voornamelijk om de spanningshoofdpijn. Als het niet gaat om spanningshoofdpijn dan kan het niet goed verholpen worden met behulp van botox. Voor meer informatie is het daarom ook het beste om naar je cosmetische kliniek te gaan om te kijken wat wel en niet mogelijk is met betrekking tot hoofdpijn. Bij de kliniek kunnen ze namelijk precies zeggen wat de effecten zijn van botox op hoofdpijn en hoe het jou precies zou kunnen helpen. Je moet echter wel opletten dat er, naast dat het de hoofdpijn vermindert, er ook spieren verlamd worden bij het gebruik van botox. Dit is waar het vroeger voornamelijk voor gebruikt werd, om de spieren in het hoofd te verlammen.

Je kunt het daarvoor natuurlijk ook nog steeds gebruiken. Het wordt veel gebruikt om de fronsrimpel te verminderen. Met botox wordt namelijk de spier verlamd die gebruikt wordt bij het fronsen. Dit zorgt ervoor dat de rimpel niet dieper gaat zitten. Als de spier veel gebruikt wordt dan gaat het dieper het hoofd in en wordt het litteken dat gemaakt wordt bij het fronsen dieper. Op een gegeven moment zul je het litteken niet meer weg kunnen krijgen omdat het te diep zit en kun je het alleen nog maar wat verminderen.

http://www.faceland.nl