Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

De goedkoopste landen om in te investeren

De goedkoopste landen om in te investeren

Wil je graag een stuk grond kopen of een mooi huis om te verhuren? En vind je de prijzen in Nederland te hoog? Dan is dat volkomen begrijpelijk. Als je vastgoed in Nederland vergelijkt met een aantal andere landen op de wereld, dan merk je dat het een hoop geld scheelt om in het buitenland te investeren. Wat zijn de populairste landen om nu in te investeren? En welke zijn ook nog is betaalbaar?

Azië

In Azië vind je alles: mooie stranden, lekker eten, een goed klimaat en vriendelijke mensen. Het is daar bijna te perfect voor woorden. Ook de huizen koop je er voor bijna veel minder geld dan hier. De prijs waarvoor je in bijvoorbeeld Den Haag een vrijstaande woning koopt, kan je in bijvoorbeeld Indonesië twee mooie villa’s voor kopen. Ook de vastgoed onderhoud is daar goedkoper. Het enige nadeel van de landen in Azië is dat het erg ver weg ligt van ons kikkerlandje.

 

Arabië’

Ook in Arabische landen zijn huizen en een stuk grond op veel plekken relatief goedkoop. Voornamelijk in Noord-Afrika.  In Egypte, Tunesië en Marokko vind je een prachtig appartement voor minder dan een halve ton. En ook daar stijgen de prijzen enorm wat de investering meer dan waard maakt. In tegenstelling tot de landen in Azië, vlieg je al in minder dan vijf uur naar een aantal Arabische landen.

 

Zuid-Amerika

De landen in Zuid-Amerika zijn net als die van Azië, een stuk verder afgelegen van Nederland. Maar toch hoeft dat geen reden te zijn om daar niet te investeren in een huis. Je vindt er prachtige woningen in een groot opkomende toeristische gebieden voor een lage prijs. Net als in elk ander land, is ook hier natuurlijk vastgoedonderhoudvan belang.

Een huis of een stuk grond is in Nederland bijna niet meer te betalen. In welk ander continent investeer jij nu liever je geld?

https://laan35.nl/