Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Laptop toe aan vervanging? Stel zelf een nieuwe samen!

Laptops zijn misschien wel 1 van de meest gevraagde en gebruikte producten op het moment. Niemand kan meer zonder technologie. Alles is online, je bankpas, je schoolboeken en al je notities. Al je schoolopdrachten maak je op de laptop, thuiswerken doe je op een laptop en zelfs even thuis tv kijken kan nu op je laptop. Overal kan je het gebruiken; in de trein, op school, buiten op een bankje of op je bed. Als je het maar vaak genoeg oplaadt, is het een ideale oplossing voor vele dingen. 

En omdat we een laptop voor zoveel verschillende dingen gebruiken, moet je per soort activiteit letten op welke specificaties de laptop heeft. Wil je gamen? Koop dan een snelle laptop met veel opslag. Wil je foto’s bewerken? Koop dan een laptop met veel kleuren en een ingebouwd fotoprogramma. Als je je laptop veel meeneemt naar werk of school, is het handig om een lange batterijduur te hebben en een lichte laptop. Door goed te kijken naar de kenmerken en onderdelen heb je een goede laptop op maat!

 

Ook kan je je laptop zelf samenstellen, een custom laptop. Zo heb je de ideale laptop, speciaal voor al jouw wensen en eisen. Je hoeft nooit meer boos te worden omdat je laptop niet snel genoeg is, of een super dure laptop te kopen voor die ene functie. 

 

Eerst kies je de basis, het materiaal, de grootte en de software waar je laptop op draait. Daarna kan je je laptop verder samenstellen. Je kiest uit verschillende BlueTooth en WLAn-verbindingen, SSD, werkgeheugen en nog veel meer. Je laptop is speciaal voor jou gemaakt en jij kiest waaraan je laptop moet voldoen, zonder onnodige kosten voor functies die je nooit gebruikt. De prijzen lopen op tot 2500 euro, maar beginnen al bij 580 euro. 

Heb jij een nieuwe laptop nodig? Begin snel met samenstellen!

http://laptopzelfsamenstellen.nl