Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Goed natuurlijk bezig zijn

Gezond zijn maar ook vooral blijven is iets wat we natuurlijk allemaal wel willen. Er is natuurlijk ook genoeg wat je daar zelf aan kunt doen, zoals zorgen dat je gezond eet en genoeg beweegt. Maar zelfs dan kan het gebeuren dat je alsnog klachten met je gezondheid hebt en erger nog: dat zijn misschien wel klachten waar jij in eerste instantie helemaal niet zoveel van merkt. Het hebben van een te hoge bloeddruk is een van die klachten. Een te hoge bloeddruk is een gezondheidsklacht die veel voorkomt in Nederland. Het gevaarlijke aan een te hoge bloeddruk is bovendien dat je in eerste instantie niet direct klachten zult ervaren. Anders dan bij een te lage bloeddruk waar men vaak last krijgt van moeheid en duizeligheid, zal je in eerste instantie eigenlijk niets merken van een te hoge bloeddruk, waardoor je er onbedoeld veel te lang mee door zult blijven lopen en in die tijd ook al schade toebrengt aan je lijf.

Gelukkig is er ook meer genoeg te doen aan een te hoge bloeddruk. Zo kun je met natuurlijke middelen tegen hoge bloeddruk zoals natuurlijke supplementen al heel veel bereiken. Er zijn ook voedingsmiddelen die je kunt inzetten wanneer je je bloeddruk wil verlagen. Zo helpt knoflook heel goed tegen het verlagen van de bloeddruk. Het regelmatig gebruiken van knoflook in je maaltijd is dus niet alleen lekker maar ook nog eens gezond. Als je echter niet zo gek bent op knoflook, kun je ook kiezen voor supplementen met knoflook. Deze hebben niet de smaak van knoflook maar wel de bevorderlijke eigenschappen.

Buiten je dieet is het natuurlijk ook verstandig om te zorgen dat je genoeg beweegt. Door genoeg beweging kun je ook je bloeddruk naar een gezonder niveau brengen. Laat ook regelmatig je bloeddruk meten om zeker te zijn dat je goed zit.

http://www.oligo-pharma.nl/