Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Hoe creëer je een luxe badkamer?

De badkamer is een plek waar je lekker tot rust kan komen naar een drukke lange werkdag. De badkamer verdient daarom alle aandacht. Het omtoveren van je badkamer is zeker een aanrader. Een luxe badkamer is wat veel mensen willen en terecht want een luxe badkamer geeft je de mogelijkheid om lekker te ontspannen. Verveel je je deze dagen en wil je wat inspiratie om je badkamer te upgraden naar een luxere badkamer? Lees deze blog dan verder want wij gaan je enkele tips geven hoe je jouw badkamer kan omtoveren in een luxere badkamer.

Luxe bad

Een luxe bad mag natuurlijk niet ontbreken in een luxe badkamer. Een lekker groot comfortabel bad, is een belangrijk onderdeel van je badkamer. Een groot luxe bad is heerlijk om ook samen even lekker in te relaxen. Luxe baden komen in allerlei soorten maten en vormen.

Lichaamsdroger

De lichaamsdroger is een droger die je ophangt in de douchecabine. De lichaamsdroger föhnt je als het ware droog. De lichaamsdroger zorgt ervoor dat je dag kan zeggen tegen je handdoeken. Je hebt dus geen handdoeken meer nodig om je zelf af te drogen. Dit bespaart je dus een extra was en de aanschaf van nieuwe handdoeken.

Zachte regenstralen

Een douchekop is leuk en comfortabel, maar  wat dag je aan een complete regendouche? De regendouche is een grote waterstraal die het hele lichaam bedekt met water. De regendouche maakt van elke douchebeurt een luxe douche.

Sunshower

Een andere luxe uitvoering van een douche is de sunshower. De zonnedouche, oftewel de sunshower, is een luxe manier van douche. De sunshower is een ingebouwde lamp in de douche die je voorziet van vitamine D. De infraroodlampen zorgen voor een betere doorbloeding en herstel van spierklachten. Een douche is straks dus niet alleen comfortabel, maar het helpt je ook nog een met het herstellen van de spieren.

https://lavicta.nl/

Gerelateerde artikelen

Corona maatregelen

Vitaliteit van uw werknemers

Huis inrichten