Praktijksolaris
Image default
Beauty en verzorging

Reken af met ongewenste beharing en kies voor definitief ontharen nabij Tilburg

Ben u ook helemaal klaar met het periodiek scheren, harsen en waxen? Het is geen taak waar u met plezier naar uitkijkt. Daarom hebben wij nu goed nieuws, want met definitief ontharen is scheren verleden tijd! Ook wanneer u last heeft van ongewenste beharing biedt definitief ontharen de uitkomst. Het is wel belangrijk dat u voor het definitief ontharen van uw lichaam naar een specialist gaat, zodat u zeker weet dat de behandeling juist wordt uitgevoerd. Wilt u definitief ontharen bij een professionele praktijk in omgeving Tilburg in Noord-Brabant? Dan gaat u naar DermaVision. De gediplomeerde, gekwalificeerde en gedreven huidtherapeuten die hier werken voorzien u graag van advies over de juiste behandeling. Vervolgens stellen zij ook een persoonlijk behandelplan voor u op.

Een professionele praktijk bij u in de buurt

Deze specialist heeft praktijken in Berkel-Enschot en Waalwijk waar de behandeling veelal gebeurt door middel van lichtbundels, die het effect hebben van een laser. Op deze manier kunt u uw lichaam definitief ontharen met laser in een professionele praktijk in regio Tilburg, Noord Brabant. Kies dus eenvoudig de vestiging die voor u het dichtstbij is.

Twee effectieve behandelingen

Bij deze praktijk wordt er een onderscheid gemaakt tussen overbeharing op plaatsen waar al haar aanwezig is en overbeharing op plaatsen waar gewoonlijk geen haar zit. Daarnaast wordt er ook bekeken wat de kleur van uw haar is. Aan de hand daarvan kan er bepaald worden in hoeveel behandelingen er definitief onthaard kan worden met een laser. Na het analyseren van het probleem, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Vervolgens kiezen zij een van de twee methodes die zij aanbieden. Dit is middels een Intense Pulsed Light of elektrische epilatie.

Een vrijblijvend intakegesprek

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor definitief ontharen met een laser bij deze praktijk in omgeving Tilburg? Maak dan een afspraak door te bellen voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Ook voor andere huidbehandelingen kunt u hier uitstekend terecht.

https://dermavision.nl/