Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Bewegen en gezond leven

Indien je meer wilt bewegen en gezond wilt leven kan je bij onze fitnessclub in Helmond terecht. Daar kan je alle hulp en steun krijgen van professionele coaches, diëtisten en medische begeleiders. Deze specialisten zorgen ervoor dat je met een gebalanceerd plan tot een gezondere levensstijl kunt komen. Dat houdt onder andere in dat er gelet wordt op wat je eet, hoe je sport en wat je dagelijkse bezigheden zijn die invloed kunnen hebben op je gezondheid.

In onze fitnessclub in Helmond wordt er zodoende rekening gehouden met alle aspecten die van belang zijn om goed te bewegen en gezond te leven. Daarvoor kan men een personal training volgen waarna men alle doelstelling zal hebben bereikt die men in het vizier had voordat men daaraan begon. Ook kan men sporten in groepen. Met small group training is het mogelijk om met een aantal mensen gelijktijdig aan de conditie te werken en gemotiveerd te blijven. Dat is in een notendop wat onze fitnessclub in Helmond kan aanbieden.

Steun en coaching

Het is bij onze fitnessclub uit Helmond mogelijk om steun en coaching te krijgen op een persoonlijk vlak. Als je liever zonder anderen traint, maar wel met uitstekende begeleiding dan is de personal training wat voor jou. Je krijgt dan advies op maat over hoe je het beste kunt sporten, over wat je het beste kunt eten en welke veranderingen je door kan voeren in je leven om gezond te blijven en op verantwoorde wijze te bewegen. Voor volledige ondersteuning van een coach kan je terecht bij onze fitnessclub te Helmond.

Bewegen in een groep

Je kan ook in een groep aan je lichaam werken door flink te bewegen. Onze fitnessclub voor Helmond biedt tal van verschillende mogelijkheden om aan small group training te doen waarbij je onder begeleiding van een trainer een set oefeningen met anderen doet. Wens je dus een algehele work out te doen in het bijzijn van anderen dan kan je een start maken met gezond leven en bewegen bij onze fitnessclub uit Helmond.