Praktijksolaris
Image default
Beauty en verzorging

Natuurlijke haarverzorgingsproducten voor ieder haartype

Als u op zoek bent naar natuurlijke haarproducten voor ieder haartype dan bent u bij Ecohaircare aan het goede adres. Tegenwoordig is iedereen zich er steeds meer van bewust wat onze levensstijl met het milieu doet en willen we bewuster leven. Dit zit hem ook in de kleinere dingen van ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van haarproducten. Elke dag weer spoelen we chemische stoffen door het doucheputje tijdens het douchen. Een oplossing daarvoor is het overstappen naar natuurlijke haarproducten die geen weerslag hebben op het milieu omdat ze natuurlijk afbreekbaar zijn. Bij Ecohaircare vindt u een ruim assortiment aan ecologisch verantwoorde haarverzorgingsproducten.

Geen SLS, parabenen, siliconen of parfum

Onder andere SLS, parabenen, siliconen en parfum hebben veel invloed op onze huid en haren. Deze chemische stoffen zijn niet alleen slecht voor het milieu maar ook voor onze eigen gezondheid. Vooral mensen met een gevoelige huid merken het direct wanneer ze verzorgingsproducten gebruiken waar chemische stoffen inzitten. Een droge hoofdhuid, kriebel, schilfers en droog- en dof haar zijn het gevolg. In natuurlijke haarproducten zitten rijke oliën, vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren die veel beter voor uw hoofdhuid en haren zijn. Kortom, er zijn genoeg redenen om over te stappen op ecologische producten.

Ecohaircare voor natuurlijke haarverzorgingsproducten

Ecohaircare is hét bedrijf waar u aan het juiste adres bent voor natuurlijke haarproducten. Het bedrijf heeft al vroeg de kracht van planten ontdekt en is daarom gespecialiseerd in ecologische haarproducten. Wat u ook in het assortiment vindt, u bent er altijd van verzekerd dat de producten geen weerslag hebben op het milieu of uzelf. Zo slaat u twee vliegen in één klap en bent u bewust bezig. Als u er even niet uitkomt kunt u deskundig advies vragen aan het team van Ecohaircare. Zij luisteren naar uw wensen en zullen u adviseren welke producten het beste bij passen.

Het assortiment van Ecohaircare

Het assortiment van Ecohaircare zit vol met natuurlijke haarproducten van welbekende merken. Denkt u bijvoorbeeld aan de merken Aveda, Davines, O Way, Evo, Paul Mitchell Tea Tree, Eco Kid, Loverock, Olivia Haar, en Teadoro. Elk merk heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en met dit ruime assortiment zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw wensen past. Davines, Evo, O Way en Aveda zijn zelfs merken die alleen maar ecologische producten ontwikkelen. U weet dan ook zeker dat er veel kennis en specialisatie in hun producten zit en dat u voor de meest optimale haarverzorging kiest.

https://www.ecohaircare.nl

Gerelateerde artikelen

Tips voor een goede mondverzorging

Ga ouderdomsverschijnselen te lijf met een fillerbehandeling van deze kliniek

Permanente make up? Alles waar je rekening mee moet houden.