Praktijksolaris
Image default
Beauty en verzorging

Een wit gebit is in goede handen bij Perfect Smile

 

U wilt natuurlijk niets liever dan een stralende en mooie lach. Echter is deze bekende ‘Hollywood smile’ niet voor iedereen van nature weggelegd. Erg zonde, want een onverzorgd gebit kan snel tot onzekerheid resulteren. Bent u op zoek naar een specialist die uw gebit stralend kan maken? Dan bent u in goede handen bij Perfect Smile. U bent bij ons verzekerd van een prachtig wit gebit binnen een relatief korte tijd, aangezien er slechts een paar behandelingen nodig zijn. We vertellen u graag meer over wat er allemaal bij deze behandelingen komt kijken en met welke zaken u rekening moet houden.

 

 

 

Kies uit diverse behandelingen voor witte tanden

 

 

 

Wist u dat er vandaag de dag diverse behandelingen bestaan waarmee u witte tanden kunt krijgen? U heeft bij ons namelijk de keuze uit de Perfect Hollywood Smile, Perfect Smile, VIP Smile en de opknapbeurt behandeling. Wat de beste tandenbleekbehandeling is, is volledig afhankelijk van het soort behandelplan waar u voor kiest. Uiteraard kunnen onze specialisten u hier uitstekend in adviseren, zodat u zeker weet dat u altijd voor de juiste behandeling kiest.

 

 

 

Verschillende redenen om te kiezen voor een van de tandenbleekbehandelingen

 

 

 

Steeds meer mensen zien de voordelen in van tandenbleekbehandelingen. U bent er bij ons zeker van dat uw gezondheid niet in gevaar komt en u bent altijd verzekerd van een mooi en natuurlijk resultaat. Wat de reden is om te kiezen voor een van de tandenbleekbehandelingen, is per persoon verschillend. Bij de een kunnen factoren als roken en drinken de reden zijn voor aanslag op de tanden, terwijl het bij de ander genetisch is bepaald.

 

 

 

Een behandeling van maximaal 20 minuten

 

 

 

Onze tandenbleekbehandelingen zijn erg toegankelijk, mede door de relatief korte behandeltijd. Iedere behandeling duurt namelijk maximaal 20 minuten. Tijdens uw eerste afspraak neemt een van onze specialisten aandachtig alle behandelingen met u door en kijkt samen met u wat de beste behandeling voor u is. Voor het maken van deze eerste afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of het online contactformulier invullen. De salon is gevestigd aan de Leeghwaterlaan 80 in Den Bosch.

 

 

 

https://perfectsmiledenbosch.nl/wit-gebit/