Praktijksolaris
Image default
Beauty en verzorging

De beste gezichtsbehandeling die permanent zichtbaar blijft

De beste gezichtsbehandeling heeft een resultaat dat blijvend is. Veel gezichtsbehandelingen verliezen al na een aantal weken hun resultaat. Door middel van make-up kunt u er toch voor zorgen dat u een frisse en verzorgde uitstraling heeft. Het aanbrengen van make-up kost echter op dagelijkse basis erg veel tijd. Daarnaast is het een precies werkje waar een vaste hand bij nodig is, die niet iedereen heeft. Heeft u de make-up netjes aangebracht in de ochtend? Dan zijn na het eerste kopje koffie uw lipcontouren vervaagt en uw oogmake-up loopt bij de eerste regendruppels al uit. Maar er is een oplossing voor dit probleem!

Wat is permanente make-up?

De oplossing voor de ontberingen rondom het dagelijks aanbrengen van make-up is permanente make-up. U kunt permanente make-up laten aanbrengen door een schoonheidsspecialist of een huidtherapeut in een huidinstituut. Bij Huidinstituut Callista zijn er specialisten die permanente make-up kunnen aanbrengen die uw schoonheid tot haar recht laat komen. Naast permanente make-up bieden zij ook huidadvies en door hun ruime aanbod kunnen ze u de beste gezichtsbehandelingen bieden.

Hoe brengt een huidtherapeut permanente make-up aan?

Er zijn verschillende soorten permanente make-up die kunnen worden aangebracht op uw wenkbouwen, oogleden of rond uw lippen. Het is de beste gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat uw make-up voortaan perfect bijgewerkt is. Voor het bijwerken van uw wenkbrauwen kunt u bij Huidinstituut Callista kiezen uit vier verschillende methoden. U kunt kiezen voor de hairstroke techniek, een ombre-wenkbrauw, de Grafic methode of de schaduwmethode. De methodes zijn zo verfijnd dat men niet het verschil zal zien tussen de getatoeëerde wenkbrauw en een natuurlijke wenkbrauw.

Wilt u meer zelf uw make-up bijwerken?

Door het verslijten van de huid moet de permanente make-up soms opnieuw worden aangebracht. Dit geld ook voor de eyeliner en lipcontouren. Met een fijne naald worden met veilige kleurstoffen de lijntjes bijgewerkt. U kunt voor een plaatselijke verdoving kiezen, waardoor u hier niets van voelt. Na een behandeling is de make-up perfect aangebracht. Bent u ook toe aan nooit meer uitgelopen make-up en altijd een frisse en verzorgde uitstraling?