De beste gezichtsbehandeling die permanent zichtbaar blijft

De beste gezichtsbehandeling heeft een resultaat dat blijvend is. Veel gezichtsbehandelingen verliezen al na een aantal weken hun resultaat. Door middel van make-up kunt u er toch voor zorgen dat u een frisse en verzorgde uitstraling heeft. Het aanbrengen van make-up kost echter op dagelijkse basis erg veel tijd. Daarnaast is het een precies werkje waar een vaste hand bij nodig is, die niet iedereen heeft. Heeft u de make-up netjes aangebracht in de ochtend? Dan zijn na het eerste kopje koffie uw lipcontouren vervaagt en uw oogmake-up loopt bij de eerste regendruppels al uit. Maar er is een oplossing voor dit probleem!

Wat is permanente make-up?

De oplossing voor de ontberingen rondom het dagelijks aanbrengen van make-up is permanente make-up. U kunt permanente make-up laten aanbrengen door een schoonheidsspecialist of een huidtherapeut in een huidinstituut. Bij Huidinstituut Callista zijn er specialisten die permanente make-up kunnen aanbrengen die uw schoonheid tot haar recht laat komen. Naast permanente make-up bieden zij ook huidadvies en door hun ruime aanbod kunnen ze u de beste gezichtsbehandelingen bieden.

Hoe brengt een huidtherapeut permanente make-up aan?

Er zijn verschillende soorten permanente make-up die kunnen worden aangebracht op uw wenkbouwen, oogleden of rond uw lippen. Het is de beste gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat uw make-up voortaan perfect bijgewerkt is. Voor het bijwerken van uw wenkbrauwen kunt u bij Huidinstituut Callista kiezen uit vier verschillende methoden. U kunt kiezen voor de hairstroke techniek, een ombre-wenkbrauw, de Grafic methode of de schaduwmethode. De methodes zijn zo verfijnd dat men niet het verschil zal zien tussen de getatoeëerde wenkbrauw en een natuurlijke wenkbrauw.

Wilt u meer zelf uw make-up bijwerken?

Door het verslijten van de huid moet de permanente make-up soms opnieuw worden aangebracht. Dit geld ook voor de eyeliner en lipcontouren. Met een fijne naald worden met veilige kleurstoffen de lijntjes bijgewerkt. U kunt voor een plaatselijke verdoving kiezen, waardoor u hier niets van voelt. Na een behandeling is de make-up perfect aangebracht. Bent u ook toe aan nooit meer uitgelopen make-up en altijd een frisse en verzorgde uitstraling?