Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Persoonlijke benadering staat centraal bij deze huisartsenpraktijk

Zoekt u een geschikte huisarts in de omgeving van Eindhoven? Dan zijn de huisartsen en overige medewerkers bij Huisartsenpraktijk Keunen u graag van dienst. Deze huisarts is gevestigd aan de Ettelbrückhof in Eindhoven. Bij deze huisarts in Eindhoven staat de cliënt centraal. Kenmerken van de werkwijze van deze huisartsenpraktijk zijn een open communicatie, een persoonlijke benadering en betrokkenheid met iedere cliënt. Dankzij een breed zorgpakket weet u zeker dat er een oplossing gevonden wordt voor uw zorgvraag.

Deze huisarts in Eindhoven heeft een speciale studentenarts

Wanneer studenten naar een andere stad verhuizen vergeten ze zich vaak in te schrijven bij een huisarts in hun nieuwe stad. Dit is echter wel verplicht en bovendien erg belangrijk. Het zou erg vervelend zijn, maar het kan dat u directe zorg nodig heeft. Het is dan erg onhandig wanneer u eerst een eind moet reizen. Huisartsenpraktijk Keunen is gevestigd in dé studentenstad Eindhoven. Een groot voordeel van deze huisartsenpraktijk is dat wanneer u voor 09.30 uur belt, u dezelfde dag nog terecht kan. Bovendien regelt u, bij deze huisarts, veel zaken online. Zo vraagt u gemakkelijk een online herhaalrecept aan of kunt u een elektronisch consult volgen. Dit is erg handig wanneer u een zorgvraag heeft waarvoor u geen afspraak nodig denkt te hebben. Dit scheelt u veel tijd. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord en de huisarts neemt eventueel telefonisch contact met u op. De studentenarts heeft ervaring met veelvoorkomende zorgvragen van studenten, bijvoorbeeld stress gerelateerde klachten. 

Meldt u aan bij deze goede huisarts in Eindhoven

Wilt u klant worden bij Huisartsenpraktijk Keunen? Dan vult u gemakkelijk online een formulier in. De assistent neemt dan contact met u op. Vindt u het prettig om eerst op kennismakingsgesprek te komen voordat u officieel client wordt bij Huisartsenpraktijk Keunen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Het gediplomeerde team van deze huisartsenpraktijk verwelkomt u graag als nieuwe cliënt.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl