Praktijksolaris
Image default
Beauty en verzorging

De Mast P10

De Mast P10 is een machine die veel in schoonheidssalons wordt gebruikt. Hiermee kunnen eyeliners, wenkbrauwen en lippen worden bijgewerkt. Maar ook voor tattoos kan dit handige apparaatje gebruikt worden. Deze permanente make-up wordt door veel mensen gebruikt. Voordeel is dat je hierdoor niet elke dag een tijd voor de spiegel hoeft te staan, voordat je eindelijk de deur uit durft te gaan. Je moet er niet aan denken om zonder make-up de straat op te hoeven gaan.

 

Permanente make up en meer

Dit kleine apparaatje, de P10, ligt goed in de hand. Is zeker niet zwaar en hierdoor makkelijk te hanteren. Net zoals de flux s, een kleine machine waarmee powderbrows op de huid aangebracht kunnen worden. Deze powderbrows is een nieuwe permanente make up. De huid krijgt hierdoor een zacht en natuurlijk poedereffect. Ook deze behandeling zal je in de ochtend veel tijd kunnen schelen. Want net zoals met de P10 hoef jij geen uren meer voor de spiegel te staan om de nodige make up aan te brengen. Voordeel is dat deze manier van make up aanbrengen geschikt is voor alle huidtypes.

Amavi PMU is het bedrijf waar salons, schoonheidsspecialisten en huidklinieken terecht kunnen om hun producten aan te schaffen. Deze groothandel voor diverse PMU (permanente make-up) artikelen, heeft een zeer groot assortiment. Het assortiment wat hier te vinden is bestaat uit veel producten van diverse merken. Begin jij net met een schoonheidsbehandeling opleiding, dan is hier ook een PMU starterset te verkrijgen.

Wil jij meer weten over de diverse artikelen die hier te koop zijn, neem dan contact op met de klantenservice van Amavi.