Praktijksolaris
Image default
Beauty en verzorging

Goede schoenen voor mensen met brede voeten

Het is natuurlijk erg vervelend als je afwijkende voeten hebt. Breder of smaller dan normaal, of misschien heb je ook wel last van reuma of diabetes. In dat geval heb je waarschijnlijk moeite om in de reguliere winkels om goede schoenen te vinden. Zeker als je ook nog steunzolen draagt is het lastig, want dan vallen er veel schoenen af. Niet alleen de open schoenen vallen af, maar ook schoenen die van zichzelf een ingebouwde zool hebben die er niet uit kan. Dit omdat de steunzool er dan gewoonweg niet meer in past.

De Beterlopenwinkel heeft de oplossing bedacht

Bij de Beterlopenwinkel kan je terecht voor het aanmeten van bijvoorbeeld steunzolen, maar ook als je last hebt van eelt, likdoorns of nagelproblemen. Of je nu last hebt van je voeten omdat je (te) brede of smalle voeten hebt, of omdat je voeten ongelijk van lengte zijn. Bij de Beterlopenwinkel te Leiderdorp kan je terecht. Wat heel prettig is, is dat ze werken met een apparaat dat gebruikmaakt van speciale technologie. Met behulp van druksensoren en scanners wordt de grootte van je voet bepaald. Daarnaast ziet het apparaat ook de drukpunten en de booghoogte van je voet. Hierdoor kunnen ze precies zeggen wat voor voeten jij hebt wat voor schoen het beste bij de vorm van je voet past. Of je nou zoekt naar schoenen voor brede of smalle voeten of een schoen voor je steunzool, zij hebben het in huis.

Comfortabele schoenen voor heren en dames met brede voeten

Met brede of smalle voeten zal je dus ook op zoek moeten naar een schoen die breder is. In de reguliere winkels zijn voornamelijk een gemiddelde maat. Zodra jouw voet van dit gemiddelde afwijkt, is het lastiger om een goede schoen te vinden die bij jou en je voeten past. Daarom is de Beterlopenwinkel zo ideaal. Zij kunnen jouw voeten precies opmeten en je ook altijd een schoen leveren die heel goed past.

https://www.beterlopenwinkel.nl/