Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Dansschool voor kinderen en volwassenen

Als je op zoek bent naar een dansschool voor kinderen en volwassenen dan heb je er nu een gevonden. Bij ons kunnen mensen van allerlei leeftijdscategorieën terecht indien ze willen leren dansen. De dansstijlen waar uit gekozen kan worden zijn zeer divers. Het is bijvoorbeeld mogelijk om moderne als de meer klassieke dansvormen te beoefenen in onze dansschool voor kinderen en volwassenen.

Ook kan men bij ons op een laagdrempelige wijze kennismaken met ritme, muziek en dans. Het is bij ons mogelijk om een gratis proefles te volgen om erachter te komen of je de danslessen wel leuk vindt. Verder kunnen ouders hier terecht waarvan hun kroost graag zou willen dansen. Voor alle volwassenen en kinderen is er bij ons een plek. Schrijf je daarom gauw in en leer dansen in onze dansschool.

Start direct met dansen

Indien jij al weet welke dansstijl je wilt volgen kan je bij onze dansschool voor kinderen en volwassenen direct starten. Zo kan men er danscursussen nemen als jazzballet, maar ook breakdance of streetdance. Men kan bijvoorbeeld met jazzlessen niet alleen de choreografie oefenen, maar daarbij letten we direct op je ontwikkeling. In onze dansschool is het mogelijk om de vele invloeden op de moderne dans te leren kennen. De houding en de techniek zijn van groot belang. Uiteindelijk wordt er afgesloten met danscombinaties en het dansen zelf. Hetzelfde geldt voor breakdance en streetdance waar zowel de techniek wordt uitgelegd als dat men de gelegenheid krijgt om de dansvorm daadwerkelijk te oefenen.

Andere mogelijkheden bij onze dansschool

Ook kan men bij onze dansschool voor kinderen en volwassenen op een makkelijke manier kennis leren maken met beweging op muziek. Zo is het mogelijk voor kinderen om mee te doen met Kinderdans waarbij er speciale lessen georganiseerd zijn opdat ook de allerjongsten kunnen dansen. Verder zijn er groepslessen voor volwassenen die vooral voor de gezelligheid zijn. Wat je ook wenst bij onze dansschool kan je de danslessen vinden die je zoekt.