Praktijksolaris
Image default
Beauty en verzorging

Naar de Kapper nabij Krimpen aan den IJssel tegen een scherpe prijs

Is het voor u weer hoog tijd om naar de kapper te gaan? Het periodieke bezoekje aan de kapper kan soms heerlijk zijn. Even een totaal andere coupe of alleen de puntjes eraf laten knippen om vervolgens weer fris de deur uit te stappen. U voelt zich weer als herboren! U gaat dan natuurlijk wel naar een kapper waarbij er met de beste producten wordt gewerkt en waar u, wanneer gewenst, persoonlijk advies ontvangt. Past een pony namelijk wel bij uw gezichtsvorm? Of wordt uw haar wellicht nog voller wanneer er laagjes geknipt worden? Eén ding is zeker: u stapt altijd tevreden de deur uit bij kapper Monique’s Hairfashion nabij Krimpen aan den IJssel.

Het professionele team staat klaar voor heren, dames en kinderen

Bij Monique’s Hairfashion is iedereen welkom. Zij leveren altijd topkwaliteit en de beste service, waardoor het een bezoekje zeker waard is. Gevestigd in de omgeving van Krimpen aan den IJssel werken zij als heren-, dames- en kinderkapper. Hier bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen. Heren laten hun baard scheren met een open mes of laten hun haren knippen. Het professionele team gaat ook graag voor u aan de slag met de Gordi boldi of tondeuse. Zij luisteren naar uw wensen en zorgen altijd voor het beste resultaat. Voor de dames staat het team klaar om te knippen, stijlen en kleuren. Maar dat is niet alles! Gaat u namelijk binnenkort trouwen? Dan maken zij uw feestlook compleet met een prachtig kapsel en bijpassende make-up. Op professionele wijze verzorgen zij uw bruidskapsel voor de mooiste dag van uw leven.

Uw bad hair day is verleden tijd

Bij deze professionele kapper in de omgeving Krimpen aan den IJssel is het altijd gezellig. Het team is spontaan, creatief en gaat vol passie aan de slag. Iedere dag weer, van dinsdag t/m zaterdag. Met een gezamenlijk doel om iedere klant tevreden en enthousiast de deur uit te laten gaan, bezitten zij al een hoop vaste klanten. Bekijk online de tarieven en maak direct een afspraak!

http://moniqueshairfashion.nl