Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

De voordelen van een tweeling borstvoedingskussen

Borstvoeding geven is niet altijd prettig

De voedingsmomenten van de baby zijn niet voor elke vrouw even prettig. Zeker niet als je een tweeling hebt en ze niet zo goed drinken willen. Het voeden kost dan veel tijd en energie. Een van de grootste problemen die vrouwen ervaren als ze hun meerling de fles of de borst geven, is spierpijn of zelfs kramp omdat het voeden zoveel tijd kost. Een tweeling borstvoedingskussen kan dan soelaas bieden en ervoor zorgen dat het geven van borstvoeding een stuk ontspannender verloopt. Zo kun je weer genieten van de speciale momenten met jouw twee wondertjes.

Wat is een tweeling borstvoedingskussen en wat heb je er aan?

Een tweeling borstvoedingskussen is een speciaal kussen die jouw en je baby’s comfortabele ondersteuning biedt tijdens het voeden. Een tweeling borstvoedingskussen voorkomt dat je tijdens langere voedingssessies last khrijgt van pijn in je spieren en helpt de kleintjes om op een relaxte en ontspannen manier van jouw borsten te drinken. Zo worden de voedingstijden van jouw twee pareltjes weer momenten om naar uit te kijken en optimaal van te genieten.

Voordelen van tweeling borstvoedingskussens

Een borstvoedingskussen voor tweelingen kun je al gebruiken als je nog zwanger bent, ter ondersteuning tijdens het slapen. Doordat je bene, armen en buik lekker kunnen liggen, kom je s’ nachts beter tot rust en kun je langer doorslapen. Tweeling borstvoedingskussens kun je tegelijk ook nádat de kids gegroeid zijn gebruiken, op de bank bijvoorbeeld. Ze zijn heerlijk tijdens het televisiekijken of als je een boek wilt lezen op de bank. Verder zijn ze voordelig geprijsd en heb je veel keuze qua kleuren en stijlen kussens!