Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Stijlvolle multifocale brillen bij de opticien in Eindhoven

Bij de opticien in Eindhoven, Optiek Verhoeven, kunt u terecht voor stijlvolle en hoogwaardige multifocale brillen. Heeft u zowel van dichtbij als veraf moeite om elementen met scherpte te zien, dan kan een multifocale bril daarbij helpen. Bij dit type bril zijn er diverse correcties in de glazen aangebracht, waardoor scherp zicht op diverse afstanden geen enkel probleem meer vormt. Ook is daarbij rekening gehouden met de soepele overgang van veraf naar dichtbij en andersom, waardoor u geen last krijgt van hoofdpijn of andere overlast bij verschillende zichtvelden. Optometristen bij de brillenwinkel van Eindhoven kunnen u tevens adviseren over de mogelijkheden.

Opticien in Eindhoven met een ruime collectie

Een glas met meerdere sterktes, waardoor u van dichtbij en veraf weer scherp kunt zien, dat is de multifocale bril. Natuurlijk kunt u daarbij ook uw eigen stijl kiezen. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan specifieke montuur, dan kunt u deze zelf passen bij de opticien in Eindhoven. In een ruime collectie bij de brillenwinkel van Eindhoven kunt u altijd terecht voor advies bij het maken van de keuze. Een multifocaal glas kent diverse sterktes met een subtiele overgang, waardoor u het optimale gemak én comfort geniet. Door geleidelijk verloop kunt u op diverse afstanden alles weer scherp zien. Alleen daarom al is de multifocale bril een type dat eigenlijk altijd gebruikt kan worden.

Ook voor iedere andere bril

Bij de brillenwinkel in Eindhoven, Optiek Verhoeven, treft u ook tal van andere type brillen en monturen aan. Denk maar eens aan een speciale leesbril, sportbril of zonnebril. Voor iedere situatie kan het handig zijn om een speciale bril te hebben, bijvoorbeeld ook wanneer u last krijgt van hoofdpijn wanneer u vaak naar een beeldscherm kijkt. Een speciale bril met filter voor het blauwe licht kan ervoor zorgen dat u scherp én comfortabel de golven van het beeldscherm kunt volgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe bril? Kom langs in de brillenwinkel van Eindhoven.