Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Tekenen van ouderdom tegen gaan of verminderen?

Iedereen ter wereld heeft er last van en helaas kan men het niet tegenhouden. Het gaat hier over het verouderingsproces. Of iemand het wilt of niet, iedereen wordt ouder. Bij sommige mensen is het echter minder goed te zien dan bij anderen. Vandaag de dag is het echter wel mogelijk om de tekenen van ouderdom (denk hierbij aan rimpels en een slappe(re) huid) enigszins tegen te gaan / te verminderen. Maar hoe is dit precies mogelijk en hoe gaat dit in zijn werk?

Tegenwoordig zijn er diverse behandelingen die ervoor (kunnen) zorgen dat de tekenen van ouderdom tegen te gaan / te verminderen. Een behandeling waar men voor kan kiezen is anti-aging Dlux. Dit is een anti-verouderings behandeling die de natuurlijke aanmaak van collageen in het lichaam stimuleert. Deze behandeling zorgt overigens ook voor een betere doorbloeding. De bovenstaande effecten zorgen voor een verbluffend resultaat. De behandeling werkt als volgt: Eerst wordt uw huid grondig gereinigd om ervoor te zorgen dat de huid beter openstaat voor de stoffen van de behandeling. Hierna wordt er door middel van een micro-scrub nog meer diepte ingewerkt in de huid. De micro-scrub activeert de celdeling en verbetert de hydratatie van de huid. Na al deze handelingen wordt het anti-aging masker aangebracht op uw gezicht. Dit masker stimuleert de aanmaak van collageen, vermindert de rimpels in uw gezicht en heeft een liftende werking. Door de speciale structuur van het masker wordt er vier keer zoveel vocht en stoffen vastgehouden t.o.v. normaal. Nadat het masker is verwijderd wordt er een dagcrème op de huid aangebracht.

Een andere behandeling waar men gebruik van kan maken is volume radiesse. Bij deze behandeling wordt de filler genaamd Volume radiesse in de huid aangebracht door middel van een injectie. Om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken wordt u plaatselijk verdooft.

Voor dat men één van beide behandelingen ondergaat, wordt er van tevoren eerst een consult gehouden met een chirurg. Tijdens dit consult wordt er besproken wat u kunt verwachten van de behandeling en hoeveel herhalingsbehandelingen u nodig zult hebben.

http://www.clinic63.nl

Gerelateerde artikelen

Voorkom blessures bij het tennissen

Permanent ontharen

De voordelen van een tweeling borstvoedingskussen