Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Een telefoonservice in de arm nemen

Een inbound callcenter is iets voor de grotere bedrijven. Alle telefoontjes worden gewoon netjes apart afgehandeld en er is een aparte afdeling ingericht voor al deze telefoontjes. Voor de kleinere onderneming is een inbound callcenter echter geen optie. Gelukkig is het inhuren van een telefoonservice wel een goede mogelijkheid voor de kleinere ondernemer, al lijkt dit in eerste instantie ook een dure investering. Dat hoeft echter niet per definitie zo te zijn.

Veel ondernemers denken ten onrechte dat het goedkoper is om zelf de telefoon aan te blijven nemen. Zij doen dit, denken zij zelf, immers gewoon gratis. Voor een zelfstandig ondernemer gaat die vlieger echter niet op. Je moet het namelijk zo zien: tijd is geld. Dat geldt voor een zelfstandige ondernemer eigenlijk nog meer. Wanneer hij of zij alle telefoontjes die binnenkomen zelf moeten afhandelen, gaat daar veel tijd in zitten. Dat is allemaal tijd die vervolgens dan ook niet iets anders kan worden gestoken. Daarom kan het een goede optie zijn om in zee te gaan met een goede telefoonservice, die alle inkomende telefoontjes netjes voor je kunt afhandelen.

Want ook tegenwoordig is het nog steeds heel belangrijk om telefonisch ook goed bereikbaar te zijn. Veel mensen kiezen ervoor om een e-mail te sturen of contact op te nemen via de sociale media maar er zijn ook nog steeds veel mensen die ervoor kiezen om de telefoon op te pakken. Dat kan zijn omdat zij geen internet tot hun beschikking hebben, of omdat zij gewoon liever de telefoon pakken om in contact te komen met een bedrijf, omdat zij graag persoonlijk contact willen leggen en omdat zij waarschijnlijk ook gewoon graag snel antwoord willen en dat kun je ze ook niet kwalijk nemen toch? Onthoud dus vooral dat het belangrijk is om de klant de keuze te bieden.

http://www.bizziphone.com