Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Soorten lichaamsbouw

Afvallen is moeilijk. Als je online gaat zoeken zal je een heleboel methoden en technieken vinden waarvan mensen beweren dat ze er door afvallen. Het is lastig om te bepalen wat nou echt werkt. Als eerst heeft het te maken met je lichaamsbouw. Om je een kleine handleiding te geven richting het afvallen heb ik besloten dit artikel te schrijven.

De drie lichaamsbouwen die bestaan zijn ectomorph, endomorph en mesomorph. Hoewel de namen op elkaar lijken zijn het hele verschillende soorten lichamen.

Ectomorphen zijn relatief kleine mensen met een klein bovenlichaam. De gewrichten, armen, benen en voeten zijn dun en ze hebben een goed werkend metabolisme. Dit is een snelle stofwisseling. Het zijn vaak lange dunne mensen waarvan iedereen zegt dat ze kunnen eten wat ze willen zonder aan te komen.

Een endomorph is een grof lichaam. Het zijn mensen die lijken op powerlifters. De ledematen zijn vaak kort en lomp en endoporphen hebben vaak veel kracht in hun armen en benen. Het is lastig om af te vallen voor mensen met deze lichaamsbouw. Het lichaam heeft een langzame stofwisseling. Als je een endomorph bent moet je er op letten wat je eet want je hebt aanleg om dik te worden. 

Een Mesomorph is de laatste van de drie. Zoals je gemeld hebt is stofwisseling belangrijk. De mesomorph bungelt hier tussen in. Het zijn mensen met een aanleg om gespierd te worden. Ze moeten op de calorie in name letten, maar hebben de kans om zeer gespierd te worden. Mensen die een mesomorph lichaam hebben moeten veel eiwitten eten omdat hun lichaamsbouw met name uit spiermassa bestaat. 

Mocht je nou moeite hebben met afvallen dan kan je ervoor kiezen om een sport waist trainer van ann chery te gebruiken. Een ann chery kopen kan makkelijk op internet Dit is vooral geschikt voor de endomorph. Het zorgt er namelijk voor dat het hongergevoel onderdrukt wordt en dat zorgt ervoor dat je afvalt.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/