Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Mantelzorgwoning kopen: zorg dichtbij

Uw zorgvragende ouder heeft aandacht nodig, en voor u als mantelzorger is het onhandig om steeds maar weer te moeten reizen om bij uw zorgvragende ouder te komen. Reizen kost tijd, en deze reistijd is een belemmering voor u als mantelzorger, maar ook voor uw zorgvragende ouder. Tijdgebrek en te weinig aandacht zorgen er vaak voor dat ouderen naar zorgcentra gaan. Mantelzorg Wernsen heeft daar een oplossing voor: zij bieden het aan om een mantelzorgwoning te kopen waardoor uw zorgvragende ouder dicht bij u is en u ook allebei privacy heeft. Een goede oplossing voor allebei. Ga naar de website www.mantelzorg-wernsen.nl voor meer informatie over het kopen van een mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning kopen: naar uw wens, weinig zorgen

Bij Mantelzorg Wernsen kunt u uw chalet helemaal volgens uw wensen laten bouwen. In veel gemeenten zijn regels wat betreft mantelzorgwoningen versoepeld. Dit maakt het makkelijker om een mantelzorgwoning te kopen. Deze mantelzorgwoning moet wel voldoen aan de eisen van bouwbesluit 2012 over veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid. Het is per gemeente verschillend hoe soepel zij met de regels omgaan. Mantelzorg Wernsen zoekt dit graag voor u uit en vraagt voor u een vergunning aan. Ook het regelen van alle papieren en administratie is voor Mantelzorg Wernsen geen probleem. Alles wordt voor u geregeld. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over administratie en kunt u zich volledig richten op de mantelzorg.

Mantelzorgwoning kopen: de oplevering

Uw mantelzorgwoning wordt deskundig bij u geplaatst. Mantelzorg Wernsen kan de woning op twee manieren opleveren. Zo kunnen zij de woning turnkey opleveren. Dit betekend dat de woning helemaal klaar voor gebruik is en uw zorgvragende ouder dezelfde dag nog in de woning kan trekken. Als u het fijner vindt om zelf de indeling te bepalen kan de mantelzorgwoning casco opgeleverd worden. Meestal betekend dit dat u alleen nog maar uw eigen meubels in het huis hoeft te plaatsen. Mantelzorg Wernsen regelt voor de rest alles wat nodig is. Voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen via de mail of te bellen, ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen en uw wensen te bespreken.