Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Ooglift, de specialist voor ooglidcorrectie

U wilt graag een ooglidcorrectie laten doen (klik hier voor een ooglidcorrectie), en bent op zoek naar een goede kliniek die gespecialiseerd is in ooglidcorrecties. Bij ooglift zit u aan het goede adres! Bij ooglift is een ooglidcorrectie de meest uitgevoerde behandeling. Met meer dan 11.000 behandelingen heeft ooglift ontzettend veel ervaring met het uitvoeren van ooglidcorrecties.

 

Ooglidcorrectie bij ooglift

 

Bij het uitvoeren van een ooglidcorrectie, wilt u graag dat het op een deskundige manier wordt gedaan. U wilt graag weten hoe de ooglidcorrectie te werk gaat en of u kans heeft op eventuele complicaties. Bij ooglift worden ooglidcorrecties uitgevoerd onder leiding van oogarts en oogchirurg Dr. R.A. Geerling. Dr. Geerling verricht elk jaar ongeveer 2000 ooglidcorrecties waardoor hij veel ervaring heeft met deze behandeling. Ooglift richt zich alleen op cosmetische oogchirurgie, waardoor u beter, sneller en deskundig geholpen kunt worden. De ooglidcorrectie zorgt voor een natuurlijk resultaat, wat volledig bij uw gezicht past. Het uitvoeren van een ooglidcorrectie zal ongeveer 45 minuten duren. Als de behandeling goed is gegaan, kunt u direct na de behandeling weer naar huis.  De eerste dag na de behandeling zult u rustig aan moeten doen, ook is het verstandig om de eerste week rekening te houden met zon en rokerige ruimtes.

 

Een afspraak maken voor uw ooglidcorrectie

 

Bij ooglift kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een eerste consult. Dit consult is gratis en wordt uitgevoerd door de oogchirurg. Ook kunt u op alle doordeweekse dagen terecht voor een intake- gesprek of voor een behandeling. Ooglift geeft voorkeur aan een zeer persoonlijke behandeling. Als u bij ooglift behandelt bent, kunt u na de behandeling altijd terecht bij de 24-uurs hulplijn van ooglift voor vragen. Bij ooglift is veiligheid belangrijk en daarom heeft ooglift het ZKN keurmerk. Ooglift is vanuit heel nederland makkelijk te bereiken. De kliniek van Ooglift bevindt zich in Maarssen wat vlak achter Utrecht ligt. Hierdoor is de kliniek makkelijk te bereiken met elke vorm van vervoer. Naast de gratis consult de intake- gesprekken, is Ooglift ook via de mail en telefonisch te bereiken. Maak snel uw afspraak voor uw ooglidcorrectie bij deze goede en betrouwbare kliniek!