Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

De perfecte oplossing: Bodytec!

U wilt het perfecte lichaam maar niet uren sporten, de oplossing is bodytec. We willen allemaal een gezond lichaam en gezond leven, maar waarom lukt dit voor veel mensen niet? In het dagelijks leven zijn we zo druk met alles dat veel mensen niet de tijd, energie of zin hebben om naar de sportschool te gaan. Na een hele dag achter een bureau te hebben gezeten zijn we allemaal wel toe aan het liggen op een bank. Dit komt helaas niet ten goede van uw lichaam. Maar, we willen wel allemaal een afgetraind lichaam, dus hoe kunnen we maximaal resultaat halen met minimale inspanning? Door bodytec trainingen. Ga naar de website www.vanschaikpersonaltraining.nl voor meer informatie over bodytec.

Wat is een bodytec training?

Een bodytec training is bedoeld om met zo min mogelijk inspanning goede resultaten te boeken. U kunt uw prestaties verbeteren, u wordt fitter, u valt af, u kunt spiermassa op gaan bouwen of u kunt revalideren van een blessure d.m.v. bodytec. Bodytec is een korte, maar zeer krachtige en effectieve full body workout waarbij elektrische impulsen de spieren stimuleren en versterken. Alle spieren, dus ook de dieperliggende die normaal gesproken lastig te trainen zijn. Zo traint u 90% van uw spieren. Een Bodytec training van 20 minuten komt ongeveer overeen met 3 uur krachttraining. Bodytec garandeert snel en waarneembaar resultaat.

Waar komt bodytec vandaan?

Bodytec is afkomstig uit de topsport. Fysiotherapeuten maken ook graag gebruik van deze effectieve trainingsvorm. Bodytec wordt onder andere ingezet voor herstel na een blessure en bij revalidatie. De methode maakt dankbaar gebruik van moderne techniek en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. De elektrostimulatie zorgt voor een effectieve prikkel. Samen met uw trainer bepaalt u welke intensiteit u aan kunt. En welke spiergroepen extra getraind worden, of welke juist ontzien. Daarbij is het natuurlijk van belang dat u goed naar uw lichaam luistert. Doordat alle grote spiergroepen gelijktijdig worden geactiveerd en gestimuleerd, zorgt Bodytec voor een betere stofwisseling en reguleert de trainingsmethode uw gewicht. Krachtige spierinspanningen stimuleren de aanmaak van collageen. Dat heeft een positief effect op de doorbloeding van uw huid. U krijgt een strakkere huid en eventuele cellulitis neemt af. Kortom, met minimale inspanning maximaal resultaat. Neem contact op met Van Schaik Personal Training voor meer informatie.