Praktijksolaris
Image default
Eten en drinken

Buffet Groningen voor alle gelegenheden

Met buffet Groningen zullen uw gasten genieten van heerlijke buffetten. Bij een buffet kunnen uw gasten zelf kiezen uit de verschillende gerechten die er geserveerd worden en is het daardoor de perfecte optie voor wanneer u met verschillende allergieën, wensen of diëten zit. Bij buffet Groningen bent u bij het juiste adres en zal altijd een perfect buffet zijn die bij uw evenement past. Van de aankleding tot het eten en de eventuele assistentie van bekwaam personeel bij het buffet: wij zorgen ervoor dat het buffet aan niets ontkomt.

Met buffet Groningen krijgen uw gasten heerlijk eten

Ons eten staat bekend om haar hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Door ons grote aanbod van buffetten is er dus altijd wel eentje die bij jou en je gasten past. Zo bestaat ons assortiment uit een lunchbuffet, stamppot buffet, BBQ-buffet en natuurlijk het bekende koud en warm buffet. Voor elke gelegenheid is er dus een passend buffet die de magen van uw gasten zal vullen.

Wat een keer wat anders is dan een standaard buffet, is het stamppotten buffet van buffet Groningen. Bij dit buffet krijgt u stampotten geserveerd die ambachtelijk bereid zijn en waarvan uw gasten zullen smullen. Het buffet zal bestaan uit stamppot boerenkool, stamppot peen en uiten en stamppot zuurkool. Ook zullen de stukjes worst, spekjes, mosterd en de piccalilly niet ontbreken. Een complete verassing voor uw gasten die versteld zullen staan over het aanbod. Iedereen houdt immers van boerenkool!

Naast het verzorgen van het eten kunt u ook bij buffet Groningen terecht voor de aankleding. Wij nemen namelijk zelf borden en bestek mee. Na afloop zullen we deze ook mee terug nemen en zelfs het vuil van het feest. U hoeft dus aan helemaal niets te denken. Maak vandaag nog een telefonische afspraak en wij bellen u terug met onze mogelijkheden.