Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Trends voor jouw haar

Op zoek gaan naar het kapsel dat perfect bij je past kan best wel een opgave zijn. Want wat het best bij jouw gezichtsvorm, huidskleur en haarstructuur past, is niet altijd wat jij het liefste wilt. Als jij het liefst roze, stijl haar wilt, maar je hebt een flinke zwarte bos krullen, dan wordt dat best wel een lastige opgave. Daarom is het belangrijk dat je gaat experimenten. Probeer eens wat verschillende haarstijlen uit. Dan zul je erachter komen wat het best bij je past, zonder dat je je door vooroordelen laat tegenhouden.

Vraag aan je kapper Delft wat de nieuwste hairtrends delft zijn. Momenteel is in de mode de natuurlijke look heel erg in. Dit betekent: weinig make up, weinig aan het haar gedaan en simpele kleding. Dit komt door de opmars van de “VSCO girl” van de afgelopen maanden. Zij zeggen nee tegen alle regels van mooi zijn en focussen zich vooral op het comfortabel kleden, zodat ze niet door hun stijlkeuzes worden tegengehouden als ze lol willen hebben.

In het haar betekent dit: geen gekke kleuren meer. Waar in het einde van de jaren 0 allerlei kleuren haar helemaal in de mode waren, is dit nu helemaal anders. Zachte, neutrale kleuren zijn nu wat men mooi vindt. Kies dus voor een natuurlijke kleur: een tint van blond, bruin of zwart. Ook het ijsblonde, naar grijs neigende haar van 2018 is nu uit de mode geraakt. Dit komt omdat ook deze haarstijl er niet natuurlijk uitzag.

Daarnaast zijn er natuurlijk de toppers waar je, ongeacht van wat de mode doet, altijd voor kunt gaan. Voor kapsels is dit de pony, de boblijn en lang haar. Voor kleuren in het haar is dit een lichte balayage, een soort highlights, of juist blond met de wortels van het haar ongekleurd. 

https://www.onekappers.nl