Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Schade beperken

Op het moment zitten de meeste van ons thuis met ten minste nog met iets van een inkomen. Dit komt omdat de regering een som geld aan elk bedrijf heeft gegeven, zodat de werknemers in ieder geval voor een paar maanden uitbetaald kunnen worden. Hierdoor zijn er gelukkig nog heel veel mensen die zich nog geen zorgen hoeven te maken over hun geldsituatie. Maar als de maatregelen volgende week nog een keer verlengd zullen worden, dan zitten veel werkgevers met een groot probleem. Het geld zal dan echt bij veel bedrijven op raken, zodat er veel faillissementen worden aangevraagd en dus ook heel veel mensen zonder een baan zullen zitten.

Dat zal grote gevolgen hebben, want mensen die geen inkomen hebben, kun minder uitgeven. En als er minder uitgegeven wordt, zullen er ook minder inkomsten zijn voor bedrijven die al in de problemen zitten, waardoor er een soort vicieuze cirkel komt. Hierdoor zullen we in een grote economische recessie komen, waar het erg lastig zal zijn uit te geraken.

Vandaar dus dat de Vacature gemeente nu al vollopen. Voor de Vacature schuldhulpverlener dient tijdig vervult te worden. Want er zullen heel veel mensen in de schulden komen door deze crisis, waardoor we alle schuldhulpverleners die er zijn meer dan goed kunnen gebruiken.

Daarom is het belangrijk dat we nu al op onze omgeving letten. Zijn er mensen die moeite hebben deze tijd door te komen? Dan moet je dat zo snel mogelijk met diegene bespreken. Want als je dit niet op tijd doet, worden de schulden alleen maar groter, waardoor de situatie nog ernstiger wordt en het nog langer duurt voordat diegene uit de schulden is. Let dus in deze zware tijd goed op elkaar, dan zorgen we ervoor dat de schade van deze enorme crisis zo klein mogelijk blijft.

https://professionalpartners.nl/