Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Permanent ontharen

Permanent ontharen voor iedereen!

Waarom permanent ontharen?

Naast de meest gangbare manieren om te ontharen zoals waxen, scheren of het gebruiken van ontharingscrèmes biedt permanent ontharen heel wat voordelen: door het gebruik van een krachtige laser worden niet enkel de haartjes zelf maar ook de onderliggende haarzakjes verwijderd. Dit zorgt ervoor dat deze niet kunnen terug groeien en heb je dus geen wekelijkse ontharing nodig!

Hoe werkt het?

Bij permanent ontharen maakt men gebruik van een laser die door je haar geabsorbeerd wordt. Hierdoor worden dus zowel het haar als het haarzakje volledig verwijderd. De nieuwste ontharingsmethode is de VPL-techniek waarbij je in een mum van tijd van al je haartjes verlost bent. Hierbij wordt één gecontroleerde laserflits uitgezonden, bestaande uit een aantal pulsen, zodat er in een kwestie van seconden heel wat haren vernietigd worden.

Voordelen van permanent ontharen

Permanent ontharen is ook veel efficiënter en duurt veel minder lang dan bijvoorbeeld elektrisch ontharen. Daarbij is deze methode over het algemeen pijnloos: soms voelt men een heel lichte tinteling. Ook worden met een laserontharing enkel de haren verwarmd waardoor de omliggende huid dus volledig gespaard blijft van vervelende blaren en pigmentvlekken. Neem nu contact met Sensitif.nl op voor een permanente, efficiënte en pijnloze ontharing!

http://www.sensitif.nl/permanent-ontharen/