Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Nooit meer last van slapeloosheid

Veel mensen hebben last van snurken of hebben last van een snurker naast zich in bed. Zeer vervelend en niet bevorderlijk voor een goede slaap. Toch is dit probleem voor vele mensen onverwachts gemakkelijk, snel en niet duur op te lossen. Stoppen met snurken doe je door een snurkbeugel aan te schaffen. Dit kan gewoon online en wordt in bepaalde gevallen gewoon vergoed door de zorgverzekering. 

Wat is een snurkbeugel precies?

Een snurkbeugel is feitelijk een mondstuk, wat er uit ziet als een ‘bitje’(je ziet het veel bij hockeyers en boxers bijvoorbeeld). Een snurkbeugel wordt ook wel een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) genoemd. Een standaard snurkbeugel als de SleepPro Standaard (een van de meeste verkochte snurkbeugels wereldwijd) werkt vaak al afdoende tegen het snurken. Een standaard snurkbeugel kost ook maar een fractie van de prijs van een op maat gemaakte. Een standaard snurkbeugel heb je vaak al voor minder dan €40,- inclusief BTW.

Een of twee delen

De SleepPro snurkbeugel wordt een monobloc genoemd, het bestaat dus uit 1 deel. Je hebt ook snurkbeugels die uit 2 stukken bestaan, een bibloc. Over het algemeen wordt een bibloc als prettiger zittend ervaren. Het boven- en onderdeel zijn met elkaar verbonden maar kunnen wel meebewegen als de onderkaak beweegt. Een bibloc lijkt door die verbondenheid beter op zijn plaats te blijven zitten, dat is althans de feedback van veel kopers.

 

http://www.snurkbeugels.net/