Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Mindfulness voor een gezonder leven

Je bent op zoek naar meer zingeving en vitaliteit in je leven. Misschien ben je uitgeput en weet je niet goed hoe je verder moet. Wanneer we niet goed in ons vel zitten blijkt het moeilijker te zijn goede beslissingen te nemen. En omdat er zoveel van ons verwacht en vereist wordt lopen we de kans steeds verder vervreemd te raken van onszelf. Hoe vind je dan jezelf weer terug? Hoe krijg je weer contact met je eigenlijke zelf? Dat kan met mindfulness. Er is veel te doen over mindfulness maar wat belangrijk is, is de feedback van mensen die een mindfulness training hebben gevolgd. En die zijn voor het gros zeer positief!

Voor iedereen die het anders wil in het leven

Voor wie is mindfulness geschikt? Eigenlijk voor iedereen die de wens heeft het leven zoals het nu geleefd wordt te veranderen. Mensen die terug op zoek zijn naar contact met zichzelf. Mensen die zich weer vitaal willen voelen. Mensen die de vermoeidheid moe zijn. Kortom, voor iedereen die zich beter wil voelen. Met mindfulness leer je in trainingsvorm hoe je weer met je aandacht kan zijn bij dat wat je doet, ziet, voelt, proeft of hoort. Door dat weer te ervaren ontstaat er minder stress. En stress is een van de meest nare oorzaken van een slechte gezondheid.

De kracht in jezelf vinden met mindfulness

Mindfulness Zutphen heeft een heel eigen benadering van de trainingen en en dat is verfrissend. Wil je weten wat dat precies inhoudt dan raad ik je aan om de website van Tanne Verhulst eens te lezen. Als wat je daar leest, jou aanspreekt dan is het zeker aan te raden een gesprek met haar aan te gaan. Ervaar of het iets voor jou is zonder dat daar verplichtingen aan vast zitten. De kern van het verhaal is dat je op zoek gaat naar je verborgen kracht. Alles wat jou daarvan weghoudt zal de revue passeren. Uiteindelijk is deze kracht de bron waar vanuit je je leven verder vorm geeft.

https://www.tanneverhulst.nl