Praktijksolaris
Image default
Electronica en Computers

Jouw Iphone 11 is veilig met een van deze Iphone 11 hoesjes

Iphone 11 hoesjes zijn onmisbaar voor iedere eigenaar van een telefoon. Iedereen kent het wel: de eerste week dat jij een nieuwe telefoon hebt, zweer je dat je er extreem voorzichtig mee omgaat, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Het is dus het beste om preventief te handelen en je telefoon in een beschermend Iphone 11 hoesje te stoppen. Nu lijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn tegenwoordig zoveel verschillende opties online dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn er in dit artikel een aantal handige tips te vinden die jouw zoektocht naar nieuwe Iphone 11 hoesjes makkelijker maken.

Een transparant Iphone hoesje

Het lijkt zonde om jouw moderne telefoon te bedekken met een grote, lompe hoes. Gelukkig hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Er zijn namelijk genoeg opties te vinden die gebruikmaken van minimale ontwerpen. Als je wilt pronken met jouw nieuwe telefoon terwijl je er ook voor wilt zorgen dat deze beschermd is tegen stoten en krassen, dan zijn de doorzichtige Iphone 11 hoesjes van GadgetBay misschien precies wat je zoekt. Deze zijn vaak gemaakt van materialen die lang meegaan, ofwel zachte siliconen of gehard polycarbonaat. De transparante hoes laat het ontwerp van jouw telefoon nog steeds doorschijnen, terwijl jij kan genieten van alle bescherming die een hoesje biedt.

Een vrolijk silicone hoesje

Het is ook altijd mogelijk om over te stappen naar een silicone Iphone 11 hoesje met een leuk printje. Deze hoesjes zijn flexibel, lichtgewicht en passen precies om je telefoon. Ze bieden altijd een goede schokabsorptie en bieden bescherming tegen lichte stoten. Een ander kenmerk van siliconen hoesjes is de verhoogde schuine kant rond het scherm, zodat je jouw telefoon met de scherm kant naar beneden kunt neerleggen zonder je zorgen te maken over krassen. Wil jij een statement maken met jouw Iphone 11 hoesje, neem dan een kijkje bij GadgetBay.

https://www.gadgetbay.nl/