Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Een horeca groothandel die het verschil maakt

Heuvel horeca is een horeca groothandel die het verschil kan maken tussen goede en de beste apparatuur. Heuvel horeca is een grote leverancier van cateringapparatuur in Nederland en beschikt over een breed scala aan apparatuur om cateraars te voorzien van de beste apparatuur voor bijna elke situatie. Van pizza-ovens tot barbecues en van friteuses tot pastaketels. De jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat hun voorraad alleen bestaat uit de meest concurrerende producten tegen de meest concurrerende prijzen, geleverd volgens een standaard die ertoe heeft geleid dat honderden van de meest succesvolle bedrijven op hen vertrouwen om hun bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Horeca groothandel met betrouwbare kwaliteitsproducten

Een horeca groothandel die voor elk budget betrouwbare en commerciële cateringbenodigdheden op voorraad heeft en goede prestaties durft te garanderen. Dankzij hun jarenlange ervaring en hun nauwe en professionele samenwerking met een breed spectrum aan klanten, begrijpen zij de behoeften van bijna elk type bedrijf. Tot hun klanten behoren honderden pubs, clubs, bars en restaurants uit het hele land. Laat u gerust door hen verrassen in uw zoektocht naar de beste commerciële apparatuur en andere benodigdheden.

Waarom koopt u uw cateringbenodigdheden bij Heuvel horeca?

Zij bieden een breed scala aan apparatuur van toonaangevende merken en met duizenden producten op de website kunt u er zeker van zijn dat zij de beste apparatuur voor u hebben, ongeacht uw budget of eisen. Ze voeren productlijnen die garanderen dat uw nieuwe cateringapparatuur aan de verwachtingen zal voldoen en in staat zal zijn om te presteren in enkele van de zwaarste en meest veeleisende commerciële keukenomgevingen.

Voor elk wat wils

Hun productassortimenten hebben voor elk wat wils, waaronder commerciële ovens en fornuizen, spoelbakken, roestvrijstalen tafels, commerciële vaatwassers, commerciële magnetrons, cateringapparaten, verbruiksartikelen en wegwerpartikelen plus nog veel meer. Teveel op om te noemen. De kern van het bedrijf is een team van professionals dat goed geïnformeerd is en toegewijd aan het aanbieden van het allerbeste onpartijdige advies, service en prijzen aan elke klant. Neem gerust contact op wanneer u op zoek bent naar een specifiek artikel en er meer over wilt weten. Bel vandaag nog met deze horeca groothandel of kijk gerust rond op hun website.