Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Bodytec Training met een personal trainer?

Bodytec workout

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van bodytec workout. In dit artikel zal er uitgelegd worden wat bodytec workout doet, wat een EMS-training is en wat de voordelen zijn om hiermee aan de slag te gaan. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder!

Wat doet bodytec workout?

Bodytec workout is een vernieuwde vorm van training geven wat bij ons wordt aangeboden. Het wordt gezien als een revolutionaire en efficiënte total body weerstandstraining, waarbij u binnen 20 minuten een strakker lichaam kan krijgen. De bodytec training is effectiever dan een reguliere krachttraining. Deze methode wordt daarnaast ook gebruikt voor het herstel van blessures of bij een revalidatieproces. 

Wat is een EMS-training?

EMS staat voor Electrical Muscle Stimulation, oftewel electrische spierstimulatie. Deze training volgt u door middel van de Miha-Bodytec apparatuur. Het lichaam stuurt miljoenen elektrische signalen via het zenuwstelsel naar de spieren om te kunnen bewegen en te sporten. Onze Miha-Bodytec apparatuur stuurt dezelfde lichaamseigen elektrische impulsen. Het voordeel van deze methode is dat de spieren deze impulsen herkennen en daardoor zich sneller en sterker kunnen aanspannen dan tijdens een normale training. Daardoor kan er efficiënter getraind worden. Tijdens deze training worden 90% van uw spiervezels aangespannen, waarbij dit tijdens een normale training 40 tot 50% zal zijn.

Voordelen EMS-training?

Deze nieuwe vorm van training wordt niet gegeven wanneer er geen voordelen aanzitten. Een full body workout bestaat uit 20 minuten. Hierbij worden de bloedsomloop en metabolisme gestimuleerd. Het is een hele prettige manier van sporten en bewegen voor u als laag belastbare persoon, ouderen en personen die kampen met rugklachten. De training heeft dus effect op de spieren, zonder dat er een harde impact op de gewrichten is. Daarnaast bevordert en ondersteunt het lichaam om af te vallen. 

Bodytec workout

Het is duidelijk dat u de bodytec workout een keer moet proberen. Het is een goede investering en u zal inzien dat de resultaten niet tegenvallen. Voor meer informatie over bodytec workout, lees dan verder op http://www.bodytecclub.eu/bodytec-training/!

http://www.bodytecclub.eu/bodytec-training/