Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

Zelf Artritis behandelen

Zelf thuis uw artritis behandelen

Artritis is een gewrichtsontsteking dat kan ontstaan door reumatische klachten, bacteriële infecties of verwondingen. Heeft u last van artritis, dan zult u last hebben van hevige pijnen en stijve gewrichten en artritis zal een algehele aanslag plegen op uw lichaam. Naast een medische behandeling is het nu ook mogelijk om Artritis zelf thuis te behandelen te volgen met de magneettherapie van T-therapie.nl. Deze artritis behandeling kan ervoor zorgen dat uw pijnklachten verminderd worden en dat u zich veel energieker zult voelen. De behandeling kan bestaan uit laag frequentie therapie of hoog frequentie therapie. Het apparaat voor deze behandeling is betaalbaar en er is ook een mogelijkheid om te huren. U kunt dit bestellen op de website van T-Therapie.nl.

Wat houdt de artritis behandeling met magneettherapie in?

De werking bij de laag of hoog frequentie therapie is gebaseerd op het stimuleren van de lichaamscellen. Een lichaamscel heeft namelijk een zelfherstellend vermogen en het vermogen om optimaal zijn bestemde taak uit te voeren. Bij artritis is dit vermogen bij de cellen in de gewrichten verdwenen of zwaar verminderd. De artritis thuis behandeling bestaat uit de behandeling van de gewrichten met artritis, met een gecreëerd magneetveld door middel van een laagfrequent of een hoogfrequent magneet. Dit zorgt ervoor dat uw cellen herladen en nieuwe energie krijgen. Hierdoor kunnen zij beter hun werk doen en u voelt zich daardoor stukken beter.

Artritis thuis behandeling

Bent u geïnteresseerd in Artritis zelf behandelen? Bekijk de website van T-Therapie en bestel één van de apparaten. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met info@t-therapie.nl of bel naar 0611838759