Praktijksolaris
Image default
Health / Alternative

De telefooncentrale in de cloud

Al duizenden bedrijven bellen en internetten zorgeloos met De Nederlandse Provider. Voor de zakelijke telefonie van uw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Indien u nog geen telefooncentrale heeft dan is Hosted VoIP de oplossing voor uw bedrijf. U heeft dan het gemak van een telefooncentrale in de cloud zonder onderhoud en eenmalige investeringen.

Bellen met een telefooncentrale in de cloud met Hosted VoIP

Met Hosted VoIP heb je het gemak van een hypermoderne telefooncentrale in de cloud waardoor het niet nodig is om een telefooncentrale aan te schaffen. Daarnaast is er geen onderhoud want de telefooncentrale in de cloud wordt helemaal up-to-date gehouden door de provider. Bij De Nederlandse Provider wordt bij Hosted VoIP uw telefooncentrale ondergebracht in hun beveiligde datacenters. Deze super moderne telefooncentrale is voorzien van alle functies die je als zakelijke klant mag verwachten. Bovendien kan de centrale die u toegewezen krijgt meegroeien met de grootte van uw bedrijf.

Door de verschillende pakketten is er bij De Nederlandse Provider altijd een abonnement dat bij uw bedrijf past. Met elk van deze abonnementen voor Hosted VoIP bent u overal optimaal bereikbaar.

De voordelen van Hosted VoIP

  • U hoeft niet eenmalig te investeren in de aanschaf van een telefooncentrale.

  • U bespaart 20% tot 70% op de gesprekskosten van uw bedrijf. Vestigingen bellen onderling gratis.

  • U kunt eenvoudig nieuwe functies toevoegen, zoals vast mobiel integratie of een koppeling met je bedrijfssoftware.

  • Hosted VoIP is voorzien van een receptioniste post waarmee u de actuele beschikbaarheid van uw collega’s ziet.

  • Bij calamiteiten kunnen oproepen direct worden omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer.

  • U heeft geen onderhoudscontracten meer nodig voor uw telefooncentrale.

Samenwerken door de cloud

Door gebruik te maken van Hosted VoIP kunt u op een makkelijke manier samenwerken. Met Hosted VoIP kunt u namelijk eenvoudig bellen, chatten, vergaderen en bestanden delen in één omgeving. U heeft de volledige controle over alle gesprekken op alle apparaten. En het is een fluitje van een cent om een groepsgesprek te houden. Ook bijzonder handig is de mogelijkheid om documenten en schermen te delen. Wat u ook doet via de cloud, uw data staat veilig opgeslagen op Nederlandse servers van De Nederlandse Provider.