Praktijksolaris
Image default
Beauty en verzorging

Bij deze kapper in Tilburg staat professionaliteit bovenaan

Hair & Looks is dé kapper in Tilburg waar uw wensen centraal staan. Dankzij een persoonlijke aanpak wordt ernaar gestreefd u een vertrouwd en comfortabel gevoel te bezorgen. Niks is vervelender dan een ongemakkelijke tijd in de stoel bij een kapper waar u geen klik mee heeft. Hair & Looks zet alles op alles om dat gevoel te voorkomen en combineert dit bovendien met een dosis professionaliteit waar u ‘u’ tegen zegt. Dankzij de ervaring van de specialisten en de regelmatige trainingen die zij bij Roverhair volgen, gaat deze kapper in Tilburg voor uiterst tevreden klanten.

Wassen, knippen, watergolven of kamstreken? Kiest u maar!

Op de website van Hair & Looks zijn de ervaringen van eerdere klanten te vinden en niet voor niks komen de termen ‘klantvriendelijk’ en ‘bekwaam’ meerdere keren terug. Waar deze kapper in Tilburg naar streeft, wordt weerspiegeld in de reacties van bezoekers. Hair & Looks levert de diverse services die u van een kapper gewend bent. Zo kunt u er terecht voor een was- en knipbeurt, maar ook voor complexere behandelingen die alles met verven te maken hebben. De specialisten van Hair & Looks staan klaar om uw haar van high- of lowlights of kamstreken te voorzien, maar draaien hun hand tevens niet om voor het permanenten of watergolven van uw lokken.

Opsteken of invlechten: bij deze kapper kan het allemaal

Heeft u een bijzondere gelegenheid en kunt u met uw eigen haar geen kant op? De kappers van Hair & Looks steken het graag op of vlechten het in. Bovendien kunt u hier terecht voor het kleuren of epileren van uw wenkbrauwen of een voedend masker voor uw haar. Gaat u regelmatig naar de kapper? Dan is een abonnement voor u mogelijk een uitkomst. Voor een vast bedrag per maand kunt u een onbeperkt aantal bezoeken aan de kapper in Tilburg brengen, zonder dat u daar extra voor betaalt.  

https://hairandlooks.nl/