Praktijksolaris
Image default
Zorg

Een veelzijdige dagbesteding op de zorgboerderij nabij Dordrecht

Een professionele zorgboerderij in de regio Dordrecht waar mensen met een beperking van autisme tot dementie terecht kunnen voor een leuke en veelzijdige dagbesteding is Zorgboerderij de Bernerboefjes. Er is hier veel aandacht en ruimte voor eigen initiatief en het zelf ontdekken van alle activiteiten op de boerderij. Op deze manier hoopt de vriendelijke en deskundige begeleiding een zinvolle dagbesteding te kunnen verzorgen. Doordat er zoveel te doen en te beleven is op de boerderij is er daarbij voor iedereen een activiteit die past binnen zijn of haar wensen en specifieke mogelijkheden.

Dieren verzorgen, tuinieren en meer

Veel activiteiten op deze zorgboerderij nabij Dordrecht hebben te maken met de dieren die op de boerderij leven. Bij Zorgboerderij de Bernerboefjes vindt u een stal met 150 koeien en daarnaast kippen, konijnen, katten en honden. De cliënten van de dagbesteding mogen helpen bij het voeren van de dieren en kunnen bijvoorbeeld koeien melken of honden trainen. Verder bevindt zich op het terrein van dit boerenbedrijf een moestuin waar cliënten fruit en groenten kunnen planten. Andere activiteiten kunnen knutselen, bakken of bijvoorbeeld het maken van appelmoes zijn. Bovendien is ook een uitstapje in de nabije omgeving mogelijk of het spelen van een spelletje met de begeleiders en andere cliënten. Natuurlijk is er ook de ruimte om in alle rust te genieten van de landelijke omgeving.

Aanvullende informatie en beschikbaarheid

Wilt u als verzorger of naaste graag meer weten over deze zorgboerderij in de omgeving van Dordrecht? Dan kunt u terecht op de website van Zorgboerderij de Bernerboefjes. U kunt hier meer lezen over het scala aan activiteiten, de begeleiding en de dagen waarop dagbesteding aangeboden wordt. Bovendien leest u er meer over de kwaliteitswaarborg voor zorgboerderijen dat ze bezitten. Daarnaast biedt de website onder meer een inkijkje in de activiteiten aan de hand van een foto impressie.

http://www.bernerboefjes.nl/welkom-bij-de-bernerboefjes.html