Praktijksolaris
Image default
Zorg

Eigen bijdrage zorgverzekering

Krijgt u niet uw volledige behandeling vergoed via uw zorgverzekering? Dan is het de bedoeling dat u de rest van de kosten zelf betaalt. Dit noemen we een eigen bijdrage. Het gaat hier om kosten voor zorg uit de basisverzekering, maar ook uit uw aanvullende- en tandartsverzekering. In sommige gevallen kunt u een eigen bijdrage vermijden door een aanvullende verzekering af te sluiten. Dit is afhankelijk van het soort zorg dat u nodig heeft. Een eigen bijdrage is iets anders dan het eigen risico. Dit is een vast bedrag dat voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht is voor zorg uit de basisverzekering.

Basisverzekering van Salland

De inhoud van de basisverzekering is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde. De kosten van de maandelijkse premie kunnen echter verschillen. Bij Salland weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw basisverzekering. Wij hanteren een eerlijke premie die voor iedereen hetzelfde is. Het maakt niet uit wat uw leeftijd is of hoe goed of slecht uw gezondheid is. Bij Salland maken we geen onderscheid en zijn we van mening dat iedereen recht heeft op de best mogelijke zorg. Het liefst dicht bij huis en zonder lange wachtlijsten. We helpen u dan ook graag met het vinden van de zorg die u wenst.

Aanvullende verzekering en tandverzekering

Bij Salland begrijpen we dat iedereen behoefte heeft aan andere zorg. Bent u helemaal fit en brengt u zelden een bezoek aan de dokter? Dan is een basisverzekering waarschijnlijk voldoende. Wilt u gebruik kunnen maken van zorg die niet gedekt wordt door de basisverzekering? Dan kunt u kiezen uit een van de vier aanvullende verzekeringen die Salland heeft samengesteld. Komt u regelmatig bij de tandarts of heeft u een kostbare behandeling in het vooruitzicht? Dan is het verstandig om een van onze tandartsverzekeringen af te sluiten.

https://www.salland.nl/