Praktijksolaris
Image default
Bedrijven

Wikkel ontwerpen en laten maken

Wanneer je een mooie wikkel op maat wilt laten maken zit je bij ons zeker goed. Het maakt niet uit wat voor een soort omhulsel je nodig hebt, wij maken het graag voor jou op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een omhulsel voor koek of snoep. Het is best wel van belang om een goede omhulsel te hebben voor jouw product. De wikkel zal namelijk wel hetgeen zijn waar jouw product bekend om staat. Telkens wanneer iemand gebruik maakt van jouw product zal degene jou omhulsel zien. Onderschat de kracht van het omhulsels daarom niet en laat ons jou helpen met het ontwerpen en realiseren van de verpakking. Wij hebben al veel ervaring op dit gebied en kunnen jou daarom goed advies geven wat betreft materiaalkeuze, vervaardiging en nabewerking.

De vormgeving

We vinden het van groot belang dat de wikkel van jouw product perfect zal zijn. Dit houdt in dat het omhulsel de commerciële behoeften moet voorzien maar ook dat het jouw product voldoende zal beschermen. Gelukkig beschikken wij over betrouwbare partners die al heel wat ervaring hebben opgedaan in dit gebied. Deze zijn erg slim wat betreft de vormgeving van de wikkel. Daarnaast zorgen ze er ook nog eens voor dat het omhulsels ervoor zorgt dat jouw product goed beschermd blijft. Uiteindelijk zal je dus beschikken over het perfecte omhulsel.

Extra informatie

Er komt best wel het een en ander bij kijken bij het ontwerpen en maken van een goede wikkel. Gelukkig beschikken wij over alle juiste benodigdheden en deze bieden we voor een betaalbare prijs aan. Wanneer je door ons een wikkel wilt laten maken kan je contact met ons opnemen. Ook voor extra informatie kan je contact met ons opnemen. Doe dit door ons te bellen of door ons een mailtje te sturen.