Praktijksolaris
Image default
Bedrijven

Wat is het verhaal achter de rollators van Rollz?

 

Achter de rollators van Rollz schuilt er een verhaal om iedereen langer en vaker te laten lopen dan dat ze gewend zijn. Rollz vind het zeer belangrijk dat iedereen met vertrouwen in henzelf kan lopen. Dit kan door middel van de Rollz rollators. Lopen maakt de mens sterker. Rollz vind het belangrijk dat iedereen dagelijks beweegt en hun mobiliteit verbeterd. Een rollator helpt met de ondersteuning tijdens het lopen. Dit zal jouw zelfverzekerdheid  opkrikken, ook zal een goede rollator jou een lichamelijke en mentale boost geven. 

Licht bestuurbaar en wendbaar

De rollators van Rollz zijn licht bestuurbaar en wendbaar. Dankzij de licht bestuurbare en wendbare rollators kun je elke gelegenheid bijwonen, zonder zorgen het winkelcentrum en je kunt zonder zorgen naar je favoriete vakantiebestemming! Dit allemaal zonder maar enige hulp te ontvangen, behalve van je rollator!

Rollz Flex 

De Rollz Flex is speciaal ontworpen om jou stijlvol, stabiel en flexibel te kunnen laten bewegen. Met de Rollz Flex kun je zorgeloos de stad in om al je nodige zaken uit te voeren. De waterdichte en grote tas zorgen ervoor dat je al je bagage en tassen, onder alle soorten weersomstandigheden comfortabel kan vervoeren. De Rollz Flex geeft jou de mogelijkheid om flexibel te kunnen keren en bewegen in smalle looppaden of gangetjes. Je kunt eenvoudig zware boodschappen vervoeren, bovendien kun je uitrusten op de zitting terwijl de duwbeugel je in de rug steunt.

Rollz Motion

De Rollz Motion is een zeer innovatieve uitvinding. De Rollz Motion is een rolstoel en rollator in één. De Rollz Motion moedigt jou aan om actief zonder zorgen lange afstanden af te leggen. Het ontwerp zorgt ervoor dat je elke drempel aankan. De Rollz Motion kun je eenvoudig inklappen als je de bus in moet stappen of als je het in de achterbak wilt laten. Binnen een handomdraai is jouw rollator een rolstoel! Van de Rollz Motion is er ook een luxere versie. De Rollz Motion Performance. Deze is voorzien van luchtgevulde banden die voor extra demping zorgen bij elk soort ondergrond. Niet alleen de banden, maar ook de verdikte armsteunen en gevormde handgrepen zorgen voor een hogere comfort en demping van trillingen. Dankzij deze voorzieningen kun je met de Rollz Motion Performance op alle bospaden, hobbelige ondergronden en steentjes.

Rollz Motion Rhythm

Deze rollator is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van ‘freezing’, versneld lopen of een verstoorde loopgang. Dit voorkomt bij mensen met Parkinson. De Rollz Motion Rhythm is ook geschikt voor mensen die zijn aangetroffen door een beroerte. De rollator geeft ritmische signalen af die ervoor zorgen dat je loopritme wordt gestimuleerd.