Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Artrose behandeling voor gewrichtspijn

Heeft u artrose en bent u wanhopig op zoek naar een goede artrose behandeling die uw pijnklachten bestrijdt? Er is sinds kort een nieuwe wetenschappelijk onderbouwde behandeling op de markt die ‘Lower Level Laser Therapie & Pulsed Electro Magnetic Field’ wordt genoemd. LLLT & PEMF wordt op een beperkt aantal locaties in Nederland aangeboden, omdat er gespecialiseerde kennis voor nodig is. Carpus in Veldhoven en Nieuwegein is een van de organisaties die deze behandeling aanbiedt. Dit is een massage- en fysiotherapiepraktijk die zich specialiseert in onder andere traumabehandelingen. Bij traumabehandelingen moet u denken aan behandelingen voor hernia’s, een tenniselleboog, hielspoor, nekklachten, hoofdpijnen, facturen, heup- of knieproblemen, wondgenezing, enkelverstuiking- en/of scheuring en een pijnlijke schouder.

Wat doet LLLT & PEMF precies?

Bij LLLT & PEMF wordt een nieuwe techniek gebruikt, waarbij op gecontroleerde en gepulste manier elektromagnetische velden door uw gewrichten worden gezonden. Omdat bij artrose de gewrichten degenereren kan deze nieuwe artrose behandeling het probleem tot in de kern aanpakken. Deze elektromagnetische velden zorgen er namelijk voor dat de bloedtoevoer naar de cellen en de uitwisseling tussen de cellen in het gewricht zich langzamerhand optimaliseren. Door het kraakbeen aan te pakken, pakt u met deze professionele behandeling ook de bijwerkingen van de aandoening aan. Ten gevolge van verslechterend kraakbeen kunnen namelijk botvergroeiingen ontstaan of raken zenuwen bekneld, met pijnklachten als resultaat. De nieuwe artrose behandeling pakt dit alles aan zodat u weer zonder pijn door het leven kunt.

Massage voorkomt lichamelijke klachten

Behalve artrose behandelingen en andere traumatherapie, biedt Carpus ook vele massages aan. De filosofie van het bedrijf is namelijk dat veel pijnklachten voorkomen kunnen worden door regelmatig gemasseerd te worden. Door druk uit te oefenen op bepaalde lichaamsdelen, zoals bij massage het geval is, zullen lichaamsvloeistoffen beter circuleren. Deze lichaamsvloeistoffen zijn essentieel voor de optimale werking van het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan de bloedtoevoer als een lichaamsvloeistof, of aan lichamelijke oliën die bewegen soepel maken. Door middel van massage helpt u uw lichaam zich in de beste staat te houden en zult u pijnklachten door bijvoorbeeld overmatig computergebruik kunnen voorkomen.

https://www.carpus.nl/