Praktijksolaris
Image default
Dienstverlening

De diensten van een ingenieursbureau

Een ingenieursbureau is een organisatie die advies levert op technisch gebied. Dit kan gaan over constructieberekeningen, de haalbaarheid van projecten, (fysieke) veiligheid, installaties en IT. Tegenwoordig leveren steeds meer ingenieursbureaus ook advies op het gebied van stedenbouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling, vastgoed en architectuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ingenieurs in hoog aanzien staan binnen de maatschappij.

Ingenieursbureau Maters en de Koning

Maters en de Koning is zo’n ingenieursbureau. Wij zijn gespecialiseerd in civiele techniek en hebben ruime ervaring in het adviseren van overheden, bedrijven en particulieren. Wij staan bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve oplossingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Wanneer u een ingenieur wilt inschakelen is het belangrijk om te weten wat voor soort advies u nodig heeft. Ingenieursbureaus kunnen u helpen met allerlei soorten vraagstukken, maar sommige bureaus zijn gespecialiseerd in bepaalde takken van de ingenieurswetenschap. Zo is Maters en de Koning gespecialiseerd in civiele techniek. Wij adviseren overheden, bedrijven en particulieren over projecten op het gebied van water, wegen, railverkeer en bouwkunde. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de laatste innovaties in ons vakgebied, kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien. Maters en de Koning staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve oplossingen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Vacatures bij Maters en de Koning

Maters en de Koning is altijd op zoek naar gemotiveerde ingenieurs. Werk bij ons betekent werken aan uitdagende projecten met een hoge maatschappelijke relevantie. Samen met je collega’s zet je jouw kennis en ervaring in om tot de beste oplossingen te komen voor onze cliënten. Bij Maters en de Koning staan we open voor nieuwe ideeën en stimuleren we initiatief. We bieden je dan ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je carrière een boost te geven.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Maters en de Koning? Bekijk dan snel onze vacatures op onze website of neem contact met ons op! Wie weet ben jij straks wel de nieuwe ingenieur die wij zoeken.