Praktijksolaris
Image default
Sport

Personal trainer in Groningen doet wonderen

Een goede personal trainer in Groningen, is dat wat u zoekt? Dat gaat zeker lukken. Waarom zouden u en ik een personal trainer nodig hebben? Omdat u en ik op een hele mooie ochtend in mei in de spiegel kijken en dat dan onze gedachten meteen uitgaan naar het monster van Loch Ness. Ons figuur ziet er uit als een uitgezakte zak aardappels die veel te lang in een tochtige schuur heeft gestaan. Gewoon een hopeloos geval.

Maar daar denkt de personal trainer in Groningen anders over. Hij stelt na een goed en uitgebreid gesprek een aantrekkelijk plan van aanpak op.

Goede begeleiding door de personal trainer in Groningen

Deze personal trainer in Groningen kan u bijstaan om gewicht, zeg maar kilo’s kwijt te raken. Het gebeurt vaak dat mensen op een gegeven moment tot de conclusie komen dat het zo niet langer kan. Uw kleding past niet meer. Uw conditie is gezakt tot min 324, kortom er moet snel en goed iets gebeuren onder moeders paraplu. Als mensen op eigen houtje aan de slag gaan is de kans groot dat ze in het begin te veel hooi op de vork nemen. Mensen zijn vaak in het begin te wild, te gretig. Een personal trainer in Groningen kan u hierbij prima begeleiden.

Gebruik van een trainingsschema

De personal trainer in Groningen stelt voor u een trainingsschema op. Om zo uw conditie, figuur en leefgewoonten te verbeteren. Zo’n schema kan er als volgt uitzien: Op maandag: kijk eens even op je maliwodo en maak dan een afspraak met mij. Kijk eens even op je maliwodo, zeg ben jij nog vrij? Op maandag een half uur wandelen. Op dinsdag een half uur fietsen. Op woensdag een half uur fitness. Op donderdag een training onder leiding van de personal trainer in Groningen. Hij kan u helpen uw gezondheid te verbeteren, om blessures te voorkomen en uw conditiepeil te verhogen.