Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Voor goede fysiotherapie gaat u naar deze specialist in Ede

Wanneer u last heeft bij uw dagelijkse activiteiten, bij het sporten of bij bepaalde bewegingen en u komt er maar niet vanaf, dan is het een goed idee om een keer een goede fysiotherapeut te bezoeken. U wilt natuurlijk pijnvrij kunnen leven. Een fysiotherapeut kan u helpen met verschillende klachten. Voor goede fysiotherapie in de omgeving van Ede kunt u altijd een keer langsgaan bij Fysiotherapie Beatrixpark. Bij deze specialist werken gespecialiseerde fysiotherapeuten die weten wat ze doen en altijd zoeken naar een gepaste oplossing voor uw klachten. Wanneer u zelf niet naar de praktijk in Ede kunt voor uw fysiotherapie, zorgen zij ervoor dat u opgehaald en thuisgebracht wordt. Zo hoeft u geen behandeling te missen.

Gerichte geriatriefysiotherapie voor complexe gezondheidsproblemen

Heeft u last van complexe klachten en neemt uw beweeglijkheid af? Bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede kunt u ook terecht voor geriatriefysiotherapie. Deze vorm van therapie is speciaal voor ouderen die last hebben van bepaalde klachten. Hierbij kunt u denken aan reuma, artrose, dementie, hartfalen of andere ziektes of aandoeningen. Deze gezondheidsproblemen kunnen ervoor zorgen dat uw reservecapaciteit afneemt. Hierdoor kan het zijn dat u minder kracht heeft voor uw dagelijkse bezigheden. Met geriatriefysiotherapie zorgt u ervoor dat u uw zelfstandigheid niet achteruitgaat en voorkomt u eventuele klachten. Onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut werkt u aan uw conditie, eventuele klachten en het behouden van uw zelfstandigheid.

Maak een afspraak voor de behandeling van uw klachten

Bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede begrijpen ze dat u zo snel mogelijk van uw klachten af wilt zijn. De fysiotherapeuten die hier werken, zorgen voor de beste behandeling van uw klachten. Omdat ieder persoon anders is, ervaart iedereen zijn of haar klachten anders. U kunt bij deze praktijk niet alleen tussen kantoortijden terecht, maar ook in de avonduren en op zaterdag. Zo kunt u een afspraak maken voor geriatriefysiotherapie of een andere behandeling op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt.