Praktijksolaris
Image default
Auto's en Motoren

Auto Peugeot 108

De auto Peugeot 108? Dat is een ideale auto om je in de drukke stad te begeven terwijl de vierwieler aan de andere kant ook comfortabel genoeg is om op de snelweg uit de voeten te kunnen. Daarom zijn deze auto’s zowel in nieuwe als in gebruikte uitvoering ook bijzonder gewild.

Tegen een zeer aantrekkelijk prijs

Bovendien kun je de Peugeot 108 vaak tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen. Doe je dat dan merk je dat je veel auto krijgt voor relatief weinig geld. De auto werd in 2014 ook in ons land gelanceerd, nadat het ontwikkeld was door PSA Peugeot Citroën samen met de Toyota Motor Company. Alle partijen staken het beste van zichzelf in de auto en dat voel je terug als je er in rijdt. Je schaft de kleine Peugeot aan in twee verschillende 3-cilinder motoren. Samen met de Citroën C1 en de Toyota Aygo wisselt de Peugeot 108 onderdelen uit en het is geen toeval dat genoemde vierwielers allemaal in dezelfde fabriek in Tsjechië geproduceerd worden. En dat bepaald niet zonder resultaat. In een wereld vol concurrentie van bijvoorbeeld de Matiz van Chevrolet en de Panda van Fiat houdt de Peugeot 108 het hoofd gemakkelijk boven water.

Je loopt altijd kans op pech onderweg

Ongeacht in welk merk auto jij rijdt, met elke auto kun je vroeg of laat te maken krijgen met pech. En hoewel alles in ons land duurder lijkt te worden, kan pechhulp in Nederland goedkoop. Hoe? Door voor Road Guards te kiezen; een collectief van honderden monteurs die er naar streven om binnen een half uur na een belletje bij je te zijn. Een duur abonnement is niet nodig, je betaalt de monteur die je verder helpt gewoon rechtstreeks en vervolg je route. Ook dan hoef je dus geen abonnement af te sluiten.