Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Kies Shiatsu-therapie als behandeling van hernia zonder operatie

Door middel van Shiatsu-therapie heeft u een behandeling van hernia gevonden zonder operatie. Door het toepassen van een drukpunttechniek wordt tijdens Shiatsu-therapie de energiedoorstroming in het lichaam hersteld. De energiebanen van ons lichaam zijn meridianen genaamd. Deze meridianen dragen allen bij aan het welzijn van zowel de psyche als het lichaam. Maar deze meridianen kunnen ook verstoord zijn, als ze te veel of juist te weinig energie bevatten of als ze uit balans zijn of onderbroken worden. Zo’n verstoorde staat leidt vaak tot gezondheidsklachten. Met Shiatsu behandelingen wordt dit hersteld, wat resulteert in de verlichting of het volledig verdwijnen van de lichamelijke klachten. Zo kan Shiatsu-therapie de pijnklachten bij hernia verhelpen.

Shiatsu-therapie bij andere klachten en bij herstel na chemo en bestraling

Een Shiatsu therapeut die Shiatsu als behandeling van een hernia zonder operatie verzorgt is Maria van der Sar. Deze gecertificeerde Shiatsu therapeut heeft een praktijk in Tilburg waar u ook voor terecht kunt voor andere pijnklachten. Te denken valt onder andere aan nekklachten, migraine klachten en klachten die voortkomen uit stress. Maar ook dragen Shiatsu behandelingen op positieve wijze bij aan het herstel na chemo en bestralingen. Door de energiedoorstroming in het lichaam terug in balans te brengen, kunnen klachten zoals futloosheid, misselijkheid en een algeheel gevoel van malaise verminderen. U zult na een behandeling een toename in energie voelen alsook een ontspannen gevoel. Dit draagt bij aan het herstel na chemo en bestralingen. Daarnaast kunnen Shiatsu behandelingen mee helpen aan het terugkrijgen van het vertrouwen in het eigen lichaam.

Alternatieve geneeswijzen en zorgverzekeraars

Wilt u Shiatsu-therapie volgen bij het herstel na chemo en bestraling? Of als behandeling van hernia zonder operatie of andere pijnklachten? In veel gevallen kunnen zorgverzekeraars een vergoeding bieden voor Shiatsu-therapie in het kader van alternatieven geneeswijzen. Dit hangt wel af van uw specifieke polis. Het is daarom goed om in relatie tot uw persoonlijke situatie navraag te doen bij uw verzekeringsmaatschappij.