Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Heeft u fysiotherapie in Den Haag nodig?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een behandeling bij de fysiotherapeut. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u zich oncomfortabel voelt of dat u pijn ervaart in uw lichaam bij specifieke bewegingen. Ook kan het zijn dat u na een ingrijpende operatie moet revalideren. Woont u in Den Haag of omgeving en heeft u goede fysiotherapie nodig? Dan kunnen de therapeuten van Rugschool u uitstekend van dienst zijn. Deze fysiotherapiepraktijk is gespecialiseerd in rugklachten en pakt uw problemen aan bij de kern. Op die manier zullen uw klachten sneller verdwijnen en kunt u weer pijnloos door het leven.

Kies voor een persoonlijke aanpak

Voor fysiotherapie met een persoonlijke aanpak bent u bij Rugschool in Den Haag op de goede plaats. De therapeuten van deze praktijk begrijpen dat ieder mens uniek is en dat dus ook ieders houding en bewegingsklachten anders zijn. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan een persoonlijke aanpak en wordt er voor iedere cliënt een individueel plan opgesteld. Tijdens de intake wordt ruim de tijd genomen om een goed beeld te krijgen van uw klachten. Doorgaans duurt deze intake een uur. Op deze manier worden de cliënten serieus genomen en voelen ze zich goed bij deze therapeuten.

Meer dan vijftien jaar ervaring

Heeft u rugklachten en wilt u graag een individuele behandeling, scholing of training bij deze praktijk voor fysiotherapie in Den Haag? Maak dan een afspraak bij Rugschool door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Deze contactgegevens vindt u eenvoudig via de website. Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Ook zonder verwijzing kunt u bij deze fysiotherapeut terecht. Met meer dan vijftien jaar ervaring ontvangt u in deze praktijk een effectieve behandeling waarmee uw pijn snel vermindert. Alle medewerkers beschikken over de juiste kennis en specialismen om uw leven te vergemakkelijken.