Praktijksolaris
Image default
Bedrijven

Is aanbouw serres een optie?

Wanneer je besluit om een serre aan te bouwen moet je wel eerst kijken of dit mogelijk is. Het is niet bij alle type huizen mogelijk om serre aan te bouwen.

Je kunt wel makkelijk erachter komen of aanbouw serres mogelijk is door een offerte aan te vragen bij een aannemer of bouwbedrijf. Ze kijken dan wanneer het huis gebouwd is en wat voor soort huis het is. Ze kunnen aan de hand van je adres deze gegevens opvragen en zo dus kijken of aanbouw serres mogelijk is. Bij sommige huizen is de constructie niet sterk genoeg of er zit asbest in de muren.

Als er asbest in de muren zit is aanbouw serres nog wel mogelijk, maar dan moet het eerst veilig verwijderd worden. Voor het verwijderen van asbest moet je een bedrijf inhuren dat hierin gespecialiseerd is. Hiervoor betaal je natuurlijk een flinke bedrag en je moet ook het huis een paar dagen verlaten. Na de verwijdering zullen asbest deeltjes nog in het huis hangen waardoor het niet bewoonbaar is.

Het is dus goed om eerst alle informatie te hebben en weten hoeveel het gaat kosten. Zo kun je onnodige kosten en overlast voorkomen.

slimster.nl/

homedeal.nl/