Praktijksolaris
Image default
Woningen

Huis verhuren aan expats in Amsterdam onder professionele begeleiding

Een appartement of huis verhuren aan expats in Amsterdam of omliggende gemeenten, kan een zeer lucratieve investering zijn. Maar als u besluit dit te gaan doen, dan is het van belang dat u de juiste begeleiding krijgt, zodat er zorgvuldig te werk wordt gegaan. Haagen & Partners is gespecialiseerd op het gebied van bemiddeling bij de verhuur aan expats in Amsterdam en omstreken. Deze verhuurmakelaar heeft jarenlange ervaring en kan u van deskundig advies voorzien. Het professionele team kan al uw vragen beantwoorden en samen met u de opties bespreken, zodat u eenvoudig en snel een huurder heeft gevonden voor uw woning.

Verhuurmakelaar met kwaliteit

Haagen & Partners staat al sinds 1993 garant voor deskundige hulp bij het verhuren van woningen en vastgoed aan expats in Amsterdam en omgeving. Deze professional beschikt inmiddels over een berg aan kennis en ervaring, alsook een uitgebreid netwerk. Daarbij komt dat de verhuurmakelaar is aangesloten bij brancheorganisatie VVA, waarmee een hoogwaardige dienstverlening wordt gewaarborgd. Uw woning kan geplaatst worden op de website van de verhuurmakelaar. Zodoende komt u eenvoudig en snel in contact met een geschikte huurder. Vervolgens worden de vragen en problemen van de huurder, maar ook het noodzakelijk onderhoud, behandeld door een contactpersoon. U hoeft zich dus nergens druk over te maken. Mocht u het liefst bepaalde zaken zelf regelen, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

Waarom is verhuren aan expats aantrekkelijk?

Expats zijn internationale werknemers die door een Nederlands bedrijf zijn ingehuurd, of door een organisatie naar Nederland zijn gestuurd. Ze hebben dus op de korte termijn een woning nodig, en dat is aantrekkelijk. Verder zijn expats betrouwbare huurders, aangezien ze vaak hoogopgeleid zijn, goed verdienen en een nette woning zoeken. Wilt u weten wat de opties zijn om te verhuren aan expats in Amsterdam? Neem dan gerust contact op met één van de experts voor deskundig advies.

https://haagen-partners.nl/