Praktijksolaris
Image default
Kinderen

De leukste haaraccessoires uit de Baby en Bijtspeelgoed webshop

In de Baby en Bijtspeelgoed webshop worden er, naast het beste bijtspeelgoed voor je baby, ook andere babyproducten verkocht. Een van deze ontzettend leuke producten is het haarbandje Nora. Het haarbandje is gemaakt van superzacht materiaal en heeft een klein en schattig strikje aan de voorkant. Doordat het haarbandje is gemaakt van superzacht materiaal, zal je baby niet eens doorhebben dat de haarband op het hoofdje zit. Doordat je baby het niet doorheeft zal hij of zij ook niet zo snel en gemakkelijk het haarbandje van het hoofdje aftrekken, wat bij de meeste haarbandjes wel snel gebeurd.

Schattige haarbandjes voor de allerkleinste

Het haarbandje uit de Baby en Bijtspeelgoed webshopzelf heeft een beige-achtige kleur. Het strikje dat er op is gevestigd wordt echter in verschillende kleuren gemaakt en geleverd. Een aantal voorbeelden van deze kleuren zijn:

  • Toffee
  • Warm Leaves
  • Peach
  • Pink
  • Ocre

De strikjes op de haarbandjes zijn 4 cm, op de kleur Warm Leaves na. Deze haarband heeft een strikje van 3 cm.

Ontdek de hippe haarspeldjes van het merk DotjeDottie

Naast de mega schattige haarbandjes uit de Baby en Bijtspeelgoed webshop zijn er ook diverse haarspeldjes te vinden in het assortiment van de Baby en Bijtspeelgoed webshop. Deze haarspeldjes zijn, net als de haarbandjes, afkomstig van het superschattige babymerk DotjeDottie. De haarspeldjes zijn oorspronkelijk geschikt voor baby’s tussen de 0 en 2 jaar. Toch kunnen de haarspeldjes ook gebruikt worden voor wat oudere kindjes met dunner haar. Ook deze haarspeldjes uit de babywebshop zijn te verkrijgen in diverse, hippe printjes. Denk hierbij aan kleuren zoals Off White, With a Touch of Gold, Ocre, With a Touch of Glitter en Warm Pink.